Tohle nechci řešit, omezit FPS na 90-100 mi nevadí. Vzhledem k tomu, že hraju Battlefield, tak se dá zatížení procesoru očekávat. Dokonce i Dice to doporučuje v případě Battlefieldu udělat. Mají to v téhle hře asi všichni, pokud hrají s rozlišením 2560x1440 jako já. Mě jen zajímá, proč ten GPUtweakII někdy FPS omezí hned, a někdy musím hru znovu vypnout a zapnout, aby to FPS omezení zapnulo. Znova píšu, pro někoho možná banalita, mě to ale hrozně štve. Ptám se tedy spíš na tu aplikaci GPUTweakII než na to, jak ulevit procesoru. Procesor mám chlazený snad dostatečně, konkrétně tímto
https://www.alza.cz/coolermaster-hyper-tx3-evo-d281320.htm. Nemáš zkušenosti s tou aplikací?
Dodatečně přidáno po 1 hodině 43 minutách 33 vteřinách:EDIT: Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem začal používat MSI Afterburner a je to bez problémů. Navíc se mi přestal současně přetěžovat procesor, a to i v nejnáročnějších mapách ve městě, což nevím, jak je to možný, ale je to tak

Najednou jedu všechno na ultra v nejvyšším rozlišení a procesor je úplně v pohodě