Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod behavioralista » 20 črc 2022 19:58

Zdar chlapi, rozjedu hru na i7 4770k + 1660 Ti a 16000 RAM Windows 7 64-bit aspoň na střední, lépe na vysoké detaily na 60 snímků?

Reklama
Strakery
Level 2
Level 2
Příspěvky: 209
Registrován: leden 22
Bydliště: Žiji ve městě vína a okurek. :)
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod Strakery » 20 črc 2022 20:43

Spíš na medium při 1080p s SSD

https://www.youtube.com/watch?v=X7of1o3Yb04
Rozumný člověk se přizpůsobuje světu kolem sebe.
Nerozumný se vytrvale snaží přizpůsobovat svět sobě.
Proto veškerý pokrok závisí na nerozumných lidech.

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod behavioralista » 05 srp 2022 20:36

Nerozjedu. Chyba 0X1.OS not supported.Only W10 or higher.Hotovo.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 49839
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod petr22 » 05 srp 2022 20:58

Zajimave, vyrobce tvrdi ze Windows 7 jsou podporovane.

Strakery
Level 2
Level 2
Příspěvky: 209
Registrován: leden 22
Bydliště: Žiji ve městě vína a okurek. :)
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod Strakery » 05 srp 2022 21:58

Ono je tak těžké, si z oficiálních stránek, stáhnout Windows 10 a naistalovat ? Jediná limitace bude, vodoznak vpravo dole.

Co tě vede, k tomu mít stále Windows 7 ?
Rozumný člověk se přizpůsobuje světu kolem sebe.
Nerozumný se vytrvale snaží přizpůsobovat svět sobě.
Proto veškerý pokrok závisí na nerozumných lidech.

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14511
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod Michael850 » 05 srp 2022 22:10

Jakej vodoznak?
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 49839
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod petr22 » 05 srp 2022 22:11

Windows 7 maji jednu zasadni vyhodu - vecer vypadaji stejne jako rano. Microsoft na ne
neaplikuje nahodne pokusy o zmeny rozhrani, vzhledu, pridani a ubrani funkci. O restartech
nekolikrat denne po aplikaci patchu nemluve. Ta hra ma v pozadavcich Windows 7, tak na ni
nich musi preci fungovat.

Proc by tam mel byt po upgrade na W10 vodoznak? Stale lze zdarma upgradovat licenci. Ale neni
k tomu zadny duvod. Kdyz to funguje na PS4, tak to obvykle podporuje Direct X 11 a v pozadavcich
pisou W7 64bit.

Strakery
Level 2
Level 2
Příspěvky: 209
Registrován: leden 22
Bydliště: Žiji ve městě vína a okurek. :)
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod Strakery » 06 srp 2022 00:11

Pokud má možnost jít, ještě pořád do Windows 10, tak to vyřeší všechno. I když pak bude chtít hrát jiné novější hry.

Jen myslím, že tím ztratí možnost mít Offline učet. (Já bych jim, tam ty účty nedával)

Windows 7 mají tu výhodu protože, MC tam nic nepřidává od roku 2O15. Snad, už nemají ani bezpečnostní aktualizace.
Rozumný člověk se přizpůsobuje světu kolem sebe.
Nerozumný se vytrvale snaží přizpůsobovat svět sobě.
Proto veškerý pokrok závisí na nerozumných lidech.

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14511
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod Michael850 » 06 srp 2022 00:30

No používat systém, který už nemá ani aktuální bezpečnostní záplaty a mít to připojený k internetu, to si koleduje teda o pořádný průser, pokud se přes to přihlašuje kdo ví kam, z takového systému bych už šel dávno pryč na něco novějšího, už jen kvůli tomuto, splňující aspoň základní bezpečnost a s podporou, ať se mi původní líbí sebevíc. Já teda žádný online účet nepotřebuji, abych mohl používat klidně i 11. A taky nevím, proč by nemohl upgradovat, sám mám klíč jen k 7 Pro a 11 Pro s ním běží naprosto bez problému, může s ním udělat klidně rovnou i úplně čistou instalaci a všechen starý balast s tím už smazat, nemusí jen upgradovat, i tak pořád funguje, já s tím předtím instaloval dokonce rovnou 10, vlastně ty 7, pro který byl původně určen, jsem s ním ani žádné neaktivoval. Osobně už nějakou dobu 11 používám a nemám s nimi zatím teda žádný problém.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod behavioralista » 06 srp 2022 18:50

Je to jedno už.Dostanu peníze zpět.
Přechod na Windows 10 nepřipadá v úvahu.
Mám nainstalované a namódované staré hry a pár důležitých programů, které na W10 nejdou spustit/fungují nesprávně.

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14511
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod Michael850 » 06 srp 2022 19:48

Mohu se zeptat jaké hry to jsou? Já jsem teda na žádné takové zatím nenarazil.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 49839
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Rozjedu Dying Light 2 na střední-vysoké detaily na 60 FPS?

Příspěvekod petr22 » 06 srp 2022 19:50

napr. kazda druha diagnostika na auta.

Upgradovat nemuzes, protoze na konkretni auto potrebujes konkretni verzi sw.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • i9 11900K - vysoké teploty ?
    od drago94 » 04 pro 2021 21:10 » v Problémy s hardwarem
    51
    2737
    od Michael850
    06 pro 2021 05:00
  • Vysoké teploty procesoru
    od PavelKilleR » 25 črc 2022 16:48 » v Problémy s hardwarem
    5
    554
    od PavelKilleR
    25 črc 2022 18:33
  • Vysoke teploty u Notebooku
    od FoLLoW3r » 02 lis 2021 21:57 » v Problémy s hardwarem
    5
    523
    od petr22
    03 lis 2021 07:11
  • Vysoké otáčky (rpm) GK ve hrách - Gigabyte 6900 XT
    od falco_dee » 11 dub 2022 12:13 » v Problémy s hardwarem
    16
    1257
    od falco_dee
    18 dub 2022 20:51

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti