nefunkční hry
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
nefunkční hry
zdravím všechny, s oblibou jsem hrával šachy a teď mě to nechce pustit. Píše to, že mán nainstalovat nový flash player a ten mi zase nechce noubuk povolit nainstalovat. Dík za radu
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nefunkční hry
Kde si je hrál?
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Takze za predpokladu, ze sachy sou asi nejaka PC hra :). (Je ta hra instalovana? nebo nejaka flash on-line? Jestlize je on-line, jaky prohlizec mas?)Casto je zapotrebi mit flash naistalovan (nekdy je nutna nejnovejsi verze). K jeho instalaci si zpravidla vyzvan automaticky. Jestlize ti instalace nejde, je dobre znat duvod. Tedy: Popis situaci, proc ti to nb nechce dovolit naistalovat(hlaska, Operacni system, pripojeni k internetu...).
Ty sachy si na tomto PC hral a prestalo to jit, nebo je to stroj, na kterem si to zkousel poprve?
Ty sachy si na tomto PC hral a prestalo to jit, nebo je to stroj, na kterem si to zkousel poprve?
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty šachy hraji už asi půl roku. Je to na Seznamu, hry on-line. Tento problém nastal asi minulý týden, kdy mi vyskočila taková tabulka: Aplikace internetexplorel zablokovala na tomto webu použití ovládacího prvku Active X, který by mohl ohrozit zabezpečení. Tato stránka proto nemusí být zobrazena správně. Když to odkliknu, tak to píše: Pro chod her je nutný přípravek Adobe Flash Player verze 9.0.124.0 chceš jej nainstalovat? odkliknu , zobrazi se ten produkt, odkliknu nainstalovat , jede , jede a potom to napíše Failed to install. For troubleshooting tips, please see http://www.Adobe.com/go/tn_19166. Tam se objeví stánka psaná anglicky. různe uninstall, různé verze produktů a to jsem v pasti a nevím jak dál.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dle toho co píšeš, musíš mít nainstalovaný Adobe Flash Player, který stáhneš zde. Neotvírej ho přímo, ale stáhni někam do Pc a až poté spusť.
Dále bude asi zapotřebí aktivovat prvky Active X. Zde máš postup jak na to:
1. Spustíš IE a zvolíš Nástroje / Možnosti sítě Internet.
2. V záložce Zabezpečení zvolte Síť Internet a vyberte ikonu Vlastní úroveň.
3. V nastavení vlastní úrovně zabezpečení je nutné označit a Zapnout (Povolit) tyto Ovládací prvky Active X a moduly plug-in:
* Označit skriptované ovládací prvky ActiveX jako...
* Spouštět ovládací prvky ActiveX a moduly plug-in.
* Stahovat podepsané ovládací prvky Active X.
4. Vše potvrdíš stiskem tlačítka OK. Na otázku zda opravdu chceš změnit nastavení zabezpečení této zóny dáš Ano.
Snad jsem ti pomohl a šachy opět poběží..
Dále bude asi zapotřebí aktivovat prvky Active X. Zde máš postup jak na to:
1. Spustíš IE a zvolíš Nástroje / Možnosti sítě Internet.
2. V záložce Zabezpečení zvolte Síť Internet a vyberte ikonu Vlastní úroveň.
3. V nastavení vlastní úrovně zabezpečení je nutné označit a Zapnout (Povolit) tyto Ovládací prvky Active X a moduly plug-in:
* Označit skriptované ovládací prvky ActiveX jako...
* Spouštět ovládací prvky ActiveX a moduly plug-in.
* Stahovat podepsané ovládací prvky Active X.
4. Vše potvrdíš stiskem tlačítka OK. Na otázku zda opravdu chceš změnit nastavení zabezpečení této zóny dáš Ano.
Snad jsem ti pomohl a šachy opět poběží..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten Adobe Flash Player jsem již několikrát stahoval a když příjde k uložení, chci ho dát na céčko a píše mi to , že nemám oprávnění ho ukládat na "C". Nabídne mi to uložit do dokumentů. Toto potvrdím, uložím a následně chci otevřít a vyskočí ta tabulka. Failed to install. For troubleshooting tips, please see http://www.Adobe.com/go/tn_19166. A co se týče toho nastavení v nástrojích, tak to mi taky píše: aktuální nastavení představuje ohrožení pro tento počítač. Chcete li nastavení zabezpečení změnit, klepněte sem. Klepnu a píše možnosti obnovit standartní nastavení automaticky, nebo další informace a zase jsem na začátku. Něco se muselo zmenit, protože mi nefunguje třeba obnovení systému - píše nemás dostatečné oprávnění, přepnutí uživatele - nemáš dostatečné oprávnění, nemůžu si prohlédnout nainstalované aktualizace atd. Dík
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Instaluj to jako správce(administrátor), pak by to mělo jít.. 

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
To bude asi ten největší problém. Já se totiž nemůžu přepnout. píše to, že nemám oprávnění. Taky jsem si všiml, že ani nemůžu přehrát žádné video.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pc je tvé? Nebo ho používá ještě někdo, kdo ti ty práva zakázal?
Já jen, abychom je nepovolovali a neměl si z toho třeba pak problémy. Např. v práci..
XP nebo Visty?
Já jen, abychom je nepovolovali a neměl si z toho třeba pak problémy. Např. v práci..

XP nebo Visty?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
PC je můj, je to XP ale není originál. Chlápek, od kterého jsem nouťas kupoval (nový zabalený) mi tam XP nainsltaloval z jeho firmy. Je to XP profesionál.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
XP sice nemáš originální (jen okrajem - nelegální praktiky se zde neřeší), ale dle mého to s problémem vůbec nesouvisí.. 
Předpokládám že nyní máš jen účet s omezenými pravomocemi. Tudíž ti musíme přiřadit všechna práva, zde je návod, jak na to:
Vlez do spravování uživatelských účtů (jednoduše: nabídka start -> nahoře by měl být tvůj obrázek či jméno -> klikni na něj) a podívej se, zda-li jdou u tvého účtu nastavit všechna práva. Teď nevím jak to tam přesně bylo, mám totiž Visty, ale domnívám se, že by tam měla být možnost 'změnit typ účtu'. Máš na výběr všechna práva nebo účet s omezenými právy. Nemusím ti říkat, který z nich máš zvolit..
Pokud to nepůjde, budeš muset znát administrátorské heslo a přihlášit se pomocí účtu správce:
>> V dialogovém okně Přihlášení k systému Windows zadej jméno Administrator a heslo, které bylo správci přiřazeno během instalace.
Heslo může být nastavené na 'žádné' - tzv. nemusí být, zkus tedy nechat pole 'heslo' prázdné.
Nyní vlez opět do spravování uživatelských účtů a nastav pro sebe potřebná práva. Pak se můžeš odhlásit a zkusit opravit ty šachy.
// Pokud by si administrátorské heslo neznal nebo zapomněl, napiš. Jsou způsoby jak ho zjistit..

Předpokládám že nyní máš jen účet s omezenými pravomocemi. Tudíž ti musíme přiřadit všechna práva, zde je návod, jak na to:
Vlez do spravování uživatelských účtů (jednoduše: nabídka start -> nahoře by měl být tvůj obrázek či jméno -> klikni na něj) a podívej se, zda-li jdou u tvého účtu nastavit všechna práva. Teď nevím jak to tam přesně bylo, mám totiž Visty, ale domnívám se, že by tam měla být možnost 'změnit typ účtu'. Máš na výběr všechna práva nebo účet s omezenými právy. Nemusím ti říkat, který z nich máš zvolit..

Pokud to nepůjde, budeš muset znát administrátorské heslo a přihlášit se pomocí účtu správce:
>> V dialogovém okně Přihlášení k systému Windows zadej jméno Administrator a heslo, které bylo správci přiřazeno během instalace.
Heslo může být nastavené na 'žádné' - tzv. nemusí být, zkus tedy nechat pole 'heslo' prázdné.
Nyní vlez opět do spravování uživatelských účtů a nastav pro sebe potřebná práva. Pak se můžeš odhlásit a zkusit opravit ty šachy.
// Pokud by si administrátorské heslo neznal nebo zapomněl, napiš. Jsou způsoby jak ho zjistit..

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pánové nelegální programy zde neřešíme. Zamykám!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28576
-
od mmmartin