Gears of War -hra s DVD Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Gears of War -hra s DVD

Příspěvekod liborek » 07 říj 2008 19:19

Tak potom už tam mám jen druhý hard ten je sata a pak u všech ostatních řadičů/dva primární a dva sekundární/ je nastaveno DMA/jeli k dispozici/a Aktuální režim přenosu:Nelze použít.Tedy jen na tom jednom primárním kde mám to Ultra DMA.Ještě posílám foto.
Přílohy
Vlastnosti.jpg
DMA režim.jpg
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Reklama
liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 15 lis 2008 19:14

Po nějaké době se ptám znovu jestli se někdo nenajde.Hra se stále lehce seká i při nízkých rozlišeních.Vždy se pozastaví na zlomek vteřiny.Není to ale v nějakých náročných scénách tam jede naplno v pohodě.Je vždy v přechodech,když např. utíkáte dlouhou chodbou nebo vcházíte do dalších dveří,nebo pokud jsem jel vozidlem celým městem.Přitom jak píšu můžu mít náročnou bitvu plnou ohně a střel a není sebemenšího seknutí.Proto si myslím,že to může být tím DVD,ale třeba nemám pravdu.Kdyby nestačilcomp tak není možný,aby se to nesekalo v těch náročných scénách,ale přitom jdete naprosto graficky chudým tunelem a seká se to.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

4men4
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod 4men4 » 15 lis 2008 19:24

Stáhni si patch a sekání přestane

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 15 lis 2008 21:31

Kde máš připojenou mechaniku? Na primár jako Slave nebo na sekundár, jako Master.Pokud je Master musí být na konci 80ti (ne 40ti) žilového kabelu, jinak nepojede v DMA. Pokud je Slave na primárním, kde Master je HD, musí být mechanika připojena uprostřed kabelu HD na konci. Jumpery podle umístění na Mastar, nebo Slave. Kde máš tu mechaniku připojenou a vše je OK, jak píši, odeber ten řadič a restartuj PC. Mechanika by měla naběhnout v DMA. Chyby může být i v poškozeném datovém kabelu, tak případně vyměnit. Je jasné, že mechanika DMA módu zatím neběží.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Gears of War -hra s DVD  Vyřešeno

Příspěvekod liborek » 16 lis 2008 17:15

Tak jsem si stáhl patch a zadá se,že sekání je fuč/skoro/.Sice instalace proběhla nějak záhadně... :shock: Ale zdá se to vyřešený.Ještě jsem si stáhl i "pomůcku" na běh bez DVD a je to dobrý :D :D Poslední dobou se mi zdá,že je potřeba ke každé originálce hromada patchů aby vůbec jela.K této hře ten první /XliveRedist/musel být nainstalován jinak by vůbec nejela.
31.1.09Po delší době a zkouškách se stále trochu sekalo.Hlavní problémMOC RAM NA WIN XP!!!!Odebral jsem jednu ze 4GiGa a hra jede úplně plynule.Ty Ramky dělaly problémy i jinde.

Zpět na “Hry”