Need for speed undercover Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Need for speed undercover

Příspěvekod Tholus » 25 lis 2008 14:17

Klient na torrenty je legální, to je jasný, policie by to MUSELA pochopit. Ale to co se přes něj stahuje je buď legální, nebo ne. Když si chci stáhnout třeba betu CoD5, ale mám pomalý internet a stahovalo by se to třeba 2 dny v kuse, použiju na to torrent, to legální je.

Reklama
Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 25 lis 2008 14:22

Tak tak, jenže někteří to prostě nechápou.. :lol:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Toreto
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Toreto » 25 lis 2008 21:58

Spyke: Díky za zastání. Jde vidět že jsi normální člověk.
„Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární,“ Kim Dotcom

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 25 lis 2008 22:34

Spyke píše:jarod72pm: A hle, to je zas blábol.. :lol: Můžeš mi tedy jednu věc ujasnit? Když si chci z torrentu stáhnout např. sadu tapet na plochu je to dle Tebe taky nelegální, když už tu tak vykřikuješ, že to tu nemá co dělat? Já jsem naprosto pro, aby se témata ohledně stahování z torrentů posuzovala dle obsahu a ne dle toho, jestli je to z torrentů či ne. A ne nějaké to Tvoje všeobecné povolování či zakazování. Jedna věc je klient a problémy s ním a druhá jsou potíže s obsahem pomocí něj staženým. Nevidím jediný důvod, proč někomu neporadit, když mu nefunguje stahování. Jak mu dokážeš, že stahuje nelegální věc? A co je ti vlastně do toho? Tohle fórum je od toho, aby poradilo a nikoliv proto, aby hlídalo, v Tvym případě buzerovalo (za to slovo se omlouvám, ale jinak to říct nejde). Uvědom si, že nemusíš být stále tak nepříjemný! Servus..

Nebudem si tu hrát na hlupáky já respektuji tvůj názor a respektuj i ten můj .
Prostě torrent není jenom nelegal ale většinou ano.
Neposuzuj od čeho je tohle forum a do toho je mi stejně jako tobě tedy pokud máš důvod mě napadat tak věz že jisté věci tu nemusím vidět ale respektuji je + navíc tobě nepřísluší mě tu soudit na to sis splet forum panáčku!
Nikoho nebuzeruji jen a pouze jsem řekl svůj názor a pokud uznám za vhodné klidně ho zopakuji v dalším podobném příspěvku a pokud tě to štve je to opět tvůj problém a já na tom nehodlám nic měnit.
Jsme dospělí lidé tak se podle toho chovejme a opět opakuji jenom jsem tu napsal svůj názor a hodlám ho tak nadále prezentovat a pokud s tím máš problém tak to už ti nepomůžu.
PS: nechápu proč jsem nepříjemný? a ještě si to uvědomit ? to nechápu a to nejsem sjetej :lol:
PSS:Toreto a Já jsem nenormální? jen díky tomu že nemám stejný názor??? nejsi náhodou komunista? :lol:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Toreto
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Toreto » 25 lis 2008 22:47

Netvrdím že nejsi normální a tvůj názor mi nevadí je to tvoje věc jen jsem prostě spykemu vděčný že se zastal a dost se mi líbilo co zde napsal a pro příště se teda polepším a nebudu se ptát na nelegal aby jsi byl v klidu.
PS. Komouš nejsem :lol:

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 27 lis 2008 00:03

jarod72pm: Však já Tvůj názor respektuji a rozhodně nechci, aby si ho měnil, k čemu by mi to taky bylo. Reagoval jsem spíše na tu část Tvého příspěvku, kde si napsal, že modové si to tu zamykají dle chuti a nálady. A jelikož s tím nesouhlasím, stejně jako s tím, že torrent = nelegal, nedalo mi to, abych se nevyjádřil. Věř, že nemám důvod ani chuť tě jakterak napadat, ale snad ještě mohu vyjádřit svůj nesouhlas s Tvým pohledem na věc a interpretovat zde ten svůj. S tím buzerováním jsem nemyslel až tak tento Tvůj příspěvek, ale tak obecně to, co zde občas vyplodíš. A že nechápeš proč jsi nepříjemný? No vidiš, tak to už jsme dva. Pokud chceš nějakou ukázku z nedávné minulosti, tak co třeba topic Alfa computer.cz? Už chápeš, co jsem měl na mysli? Osobně si myslím, že ty se prostě chceš hádat, Tvůj dovětek směřovaný Toretovi je tomu krásným důkazem. Nemusíš být hned tak vztahovačný, vypovídají snad jeho slova, která směřoval na mou adresu, něco o Tobě? Neřekl bych.. :roll:

Toreto: Nemáš mi za co děkovat. Když s něčím nesouhlasím, tak přece nebudu mlčet.. :wink:

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 27 lis 2008 06:00

prosim prestan opruzovat lidi a zacni se venovat tematu - takovych uz tu bylo dost co se venovali necemu jinemu jen ne pomahat ostatnim.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Toreto
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Toreto » 27 lis 2008 12:14

jarod72pm píše:prosim prestan opruzovat lidi a zacni se venovat tematu - takovych uz tu bylo dost co se venovali necemu jinemu jen ne pomahat ostatnim.

No nevím jestli zrovna on opruzuje víte co vykašleme se na to mužem se hádat někde jinde když je potřeba. :lama:

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 27 lis 2008 17:56

Opruzovat lidi? Aha, myslel sem, že se bavim jen s Tebou.. :roll:

Btw. nevím proč bych se měl věnovat tématu, když už je označeno jako vyřešené a navíc se dotyčný ptal na věc, která nebyla tak zcela legální. A když už tu mluvíš o pomáhání ostatním, tak mi řekni, jak si ty pomohl svým výkřikem o torrentech ostatním? Ale dobře, mlčim, už bylo dost OT :wink:

Toreto
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Toreto » 27 lis 2008 20:21

Spyke dobrá řeč. :bigups: :bigups:

Zpět na “Hry”