Zdravím všechny fanoušky COD.
Mam problem s hrou, po spuštění trvá asi 2 minuty, potom se spustí demo, vše v pohodě. Zobrazí se nabídka v rozlišení 800x600. Nastavím rozlišení. Sustim Solo hru, znovu asi 2 minuty do dalšího dema. Potom se načítá hra, nabíhá lišta, při tom se mi už seká zvuk, monolog. Hra se spustí a po chvíli spadne a objeví se hlášení že ovladač zobrazení nv4_disp přestal normálně pracovat a pro uplnou funkčnost je třeba restartovat počítač.
Sestava: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+, 2x1GB RAM, NVIDIA GeForce 7600GS
Děkuji za radu
problem s grafikou
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: problem s grafikou
v nouzovém režimu odinstaluj ovladač a pak jej znova nainstaluj-zkus to a pak dál uvidíš, jak se ti to bude chovat..
)

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho nevhodný, nebo poškozený ovladač grafické karty. Zkus jej odinstalovat a nainstalovat jiný. Ne však vždy je nejvhodnější, ten nejnovější.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
zkoušel jsem nainstalovat i starší a stále stejný problém.
-
- Pohlaví:
Koukni ještě na directX. Do Spustit napiš dxdiag a odentruj. Pak už je to intuitivní, jsou tam tlačítka na otestovní. /Musíš chvilku počkat, než se ta tabulka načte/
Tabulka se mi sice zobrazila ale stejně nevim co s těmi údaji :-) Mam i program everest, který mi ukáže tyto údaje:-) alr jak říkám, amatéru jako jsem ja to moc nedá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1529
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13