Jak zvýšit FPS?
Re: Jak zvýšit FPS?
zaprve nerozciluju se nwm ktera z te casti te vety na tebe tak pusobila, nemysli i ze toho googlu jsem uz nevyuzil, ale je to jen pouhe orezani grafiky ktere tve fps zvedne kdyz moc tak o 20fps.... prave abych se vyhl tomuto tak sem napsal aby psali jen ti kteri vedi o cem mluvim,bohuzel se mi to nepovedlo....
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žádná část, celé mě to tak připadá, ale když říkáš že ne, tak teda ne. Kdyby si použil Googlu, jak tvrdíš, nepsal by si, že je to jen o ořezání grafiky. Pokud by si četl pozorně, jistě by si věděl, že pomocí configu jde změnit defaultní max. počet FPS z 85 na těch Tvých 125. Btw. čemu z této: "tohle není vůbec Tvůj topic a se svým dotazem, ač třeba stejným, by sis měl založit vlastní vlákno!" mé věty si prosimtě nerozumněl? 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ahoj s cod2 mám osobní zkušenosti a ohledně toho FPS tak ti na 100% pomůže nějaký FPS config(cfg), ale ono bohatě stačí když si stáhneš buď z http://www.esuba.eu nějakého hráče oni to mají všichni tak ořezané že budeš mít FPS do alelůja sice vyžití z grafické stránky bude minimální ale v multiplayeru de především o výkon nebo skus http://www.cfg.ic.cz tam najdeš configy snad všech známých hráčů celého světa.Takže když to shrneme stáhni si config nějakého známého hráče a dej ho místo svého(svůj si zálohuj jak už tady někdo psal). 

CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
#czRossi
j dík tohle sem už vyzkoušel ruzný cfg nic nezabírá...
spyku jaké části věty si nerozuměl na tm dyž sem psal aby se vyjadřovali jen lidi kteří tu hru hráli...
j dík tohle sem už vyzkoušel ruzný cfg nic nezabírá...
spyku jaké části věty si nerozuměl na tm dyž sem psal aby se vyjadřovali jen lidi kteří tu hru hráli...
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rozumněl sem, rozdíl je ale v tom, že já ti nechci poradit. A co se týká Tebe, stejná otázka - je má věta na Tebe příliš složitá, že ji nechápeš? 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.