GTA IV savy Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

GTA IV savy  Vyřešeno

Příspěvekod bohnice05 » 20 bře 2009 11:12

Zdarec nějak nemůžu najít savy z hry a potřebuju ji přeinstalovat, protože jsem hrál na offline profilu a teďka jsem si konečně udělal na windows live i xbox abych mohl hrát i multiplayer, ale ty savy by se hodili nějak přenýst (mám asi 40% hry) doufám že ty savy pujdou přenýst z tooho ffline profilu na novej, a dělám to všechno proto, že mám grafický problém se hrou který jsme už popisoval v jiném topicu... díky
Jsem Apple ovce :lol:.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Reklama
tamagoci
Level 3
Level 3
Stav:

Re: GTA IV savy

Příspěvekod tamagoci » 20 bře 2009 12:29

V adresáři s hrou nejsou?
V dokumentech nejsou?
Některé hry(třeba moji starý Zoufalé manželky :wink: )nemají uložené hry pojmenované jako save ale jinak,neměl jsem nárok to najít:
takže při odinstalovávání hry se tě to zeptá jestli chceš vymazat i uložené hry,tak dej ne,a to co zůstane je save. :idea:
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: GTA IV savy

Příspěvekod bohnice05 » 20 bře 2009 12:49

Tak sem i na jiném fóru zatím dostalo odpovědi proto si sám odpovím, ale díky. Především se musí nastavit viditelnost všech souborů a složek i skryté. Pak je to tady C:\Documents and Settings\*jméno uživatele*\Local Settings\Data aplikací\Rockstargames a tam dále složka Savegames... kde je ot dál rozdělené podle uživatelských učtů ve hře...
Jsem Apple ovce :lol:.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Zpět na “Hry”