Warcraft Vyřešeno
Warcraft Vyřešeno
Ach, tak semtady zase
. spustím hru připojím se k battlenetu ve hře abych mohl hrát online že, no a ono to se přihlásí vše OK a za 2 sekundy to spadne s hláškou: v programu WAR3.exe došlo k problému atd. Hru jsem zkoušel kompletně odinstalovat,pak projet PC ccleanerem a znovu nainstalovat a nic, pořád to samé 
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Re: Warcraft
patchly to asi mas co? a jaky pouzivas OS?
mozna je to blbost, ale neni mozne ze ti to schazuje nejaky program na pozadi?
mozna je to blbost, ale neni mozne ze ti to schazuje nejaky program na pozadi?
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
neni mozne ze ti to schazuje nejaky program na pozadi?
Třeba Firewall...?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
to by ho to spis jenom odpojilo, ale jestli tma neni nejaka kolize, ale moc pravdepodobny to neni... jeste zkus strejdu googla: hod do nej tu hlasku co ti w3 vyhazuje
Firewall jsem zkoušel i uplně vypnout, používám XP, patchlé to mám. A ohledně hlášky, právě že to neháže žádný error jen to napíše: v aplikaci war3.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. nic víc
Mam ted OS po kompletním reinstalu, všechny disky nově naformátované a hned taková zrada
Mam ted OS po kompletním reinstalu, všechny disky nově naformátované a hned taková zrada

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Tak opravdu to vypadá že mi to shaoval program a sice aston shell. 

a uz to teda funguje? co je to za program ten astonshell?
Už to funguje, ten aston(nevím proč to ted nešlo ten warcraft protože předtím mi šel i v něm) je něco jako windowsblinds, prostě úprava plochy, oken atd, prostě taková blbůstka na upravu vzhledu