World of warcraft-mangos server Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: World of warcraft-mangos server

Příspěvekod Tholus » 30 črc 2008 12:57

Stop skopčeným blogům! Hodit jim do serverovny granát!
Plno blogů má skopčený návod, který někdo pracně dělal!
Dřív jsem měl (možná i ještě mám) svůj vlastní návod, který je ale na zabugovanou 2.3.3, která je již v této době dost zastaralá.
Udělat WoW server je doopravdy snadný, pokud nepočítám extrahování map atd. - zabírá to hodně času.
Mnoho lidí zakládá server na svém domácím PC, které pak používá na hraní her atd., takže hraní není kvalitní a server se většinou do měsíce rozpadne, přispějou k tomu i lidi na serveru (GMka na serveru), sám jsem na jednom "hrál" a byl GM, NESTOJÍ TO ZA NIC! Vytvořit takovýto server zvládne totiž každý, nic na tom nejde zkazit.
http://www.mangos.sosgames.cz/whit/inde ... howtopic=8 - zde je opravdu KVALITNÍ návod, který napsal zkušený člověk, a ne blogácká kopírácká lama! (Tímto se nechci dotknout opravdových blogerů, kteří píší o svém životě atp., je to úplně něco jiného. Bohužel je takových málo...)
Když znáš toto: http://www.mangos.sosgames.cz/ znáš vše co potřebuješ a s jakýmkoli problémem ti rádi poradí. :wink:
P.S.: Nic ti do toho neříkám, ale pokud chceš vytvořit nový veřejný server, radši to zabal a najdi si free server, přinejlepším jdi hrát na ofík. Práce admina není nic zábavného, to už ale poznáš sám, má starostí nad hlavu.

Reklama
jagang
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jagang » 27 srp 2008 03:49

Presně jak řikáš all navods by whit ze sosgame...štve mně to 1) to některý pitomci dokážou ještě špatně popsat takže maj některý problémy....2) kopírujou něco na čem se člověk pracně dělal :evil:

Dark_Destroyer
nováček
Stav:

Příspěvekod Dark_Destroyer » 02 zář 2008 17:34

skus s to najit na www.mangos.sosgame.cz toje stranka o wow. :listen:

Small
nováček
Stav:

Příspěvekod Small » 01 pro 2008 13:04

Ahoj lidi scháním Emulátor na wow pro vlastní potřeby nemám doma internet a chci hrát. Stahnul jsem u kámošů už víc než dost verzí a podle návodů je instaloval ale ani u jednoho se mi nepodařilo se přihlásit do hry. nevím co dělám špatně ale už jsem z toho zoufalej natolik že shánim od blizzardu original :D kdyby jste náhodou byl někdo tak ochotnej a kdyžtak mi to poslal nebo poradil kde to stáhnout i s návodem aby to fungovalo i pro vezi Burning Crusade verze 2.3.0 byl bych Vám vděčnej :D (je to vyloženě pro soukromé ůčely)!!!
dejte vědět buď tady, na meilu: mirasmall@seznam.cz nebo na mobilu 603 560 360 předem moc dík

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 01 pro 2008 16:23

Od Blizzardu ti nikdo nedá, má to jen Blizzard... :roll: WoW je MMORPG, takže multiplayer, možná bude potřebovat net i k hraní offline, ale nevím.

Small
nováček
Stav:

Příspěvekod Small » 04 pro 2008 10:49

já už to kdysy hrál jako singl player, ale tehdá to nainstaloval kámoš kterej už je mrtvej.

Dominiksvk
nováček
Stav:

Příspěvekod Dominiksvk » 17 dub 2009 22:39

PLS Potrebujem navod ako urbit wow server na verzii 3.0.9 Ak sa teda da .Dakujem.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Domaci server
    od petrvorisek » 13 pro 2024 19:09 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    3406
    od petrvorisek Zobrazit poslední příspěvek
    05 led 2025 16:26
  • server do pc herny
    od DeNNI85 » 11 bře 2025 18:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC