Dobrý den,
zná někdo addon do firefoxu Travian : attack builder for greasemonkey ?
monkey mam nainstalovanou, ale nějak mi tenhle skript do toho nejde...
nevíte jak na to ?
Travian: Attack builder
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Travian: Attack builder
Nejsou náhodou na Travianovi scripty zakázané? 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No, to určitě. Ale copak ty memphisto hraješ taky travian? 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě, ale né na Travian.cz. U nás mi jen skončí ochrana a mám cca 300 populace a zlikviduje mě hráč s populací 5000
Tohle se mi stalo 3x po sobě. Začal jsem hrát na Travian.com a pohoda. Tam jsou úplně jiní lidi a dá se s nimi pokecat, zatím co u nás si tam léčí mindráky malé děti a mají ohromnou radost, když zničí někoho 10x menšího
a ještě ti píšou sprosté zprávy

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj stejny pohled mam na travian i ja...
drive jsem ho take hral, byl jsem tam dost silny, malokdo si na me troufl, dokonce vyhral i nas div sveta..
nyni hraju divoke kmeny, je to o necem jinym, sice tam jsou taky lidi, kteri se vyzivaji v niceni slabych, ale to me netizi, jsem tam v TOP200 mam 250 vesnic, jsem vudcem kmene v TOP10... takze jsem vetsinou ja ten kdo ma navrch..
a jinak abych nebyl uplne OT:
na co potrebujes ty zakazany veci?? ja je nikdy nepouzil a patril jsem mezi ty lepsi.. proste jde to hrat i bez nich, to je to sami jako kdyby jsi hrak CS a pouzival kody, tobe to snizi zazitek ze hry (teda pokud nepatris mezi ty, kteri neumeji prohravat) a budes tim akorat kazit hru druhym...
drive jsem ho take hral, byl jsem tam dost silny, malokdo si na me troufl, dokonce vyhral i nas div sveta..

nyni hraju divoke kmeny, je to o necem jinym, sice tam jsou taky lidi, kteri se vyzivaji v niceni slabych, ale to me netizi, jsem tam v TOP200 mam 250 vesnic, jsem vudcem kmene v TOP10... takze jsem vetsinou ja ten kdo ma navrch..

a jinak abych nebyl uplne OT:
na co potrebujes ty zakazany veci?? ja je nikdy nepouzil a patril jsem mezi ty lepsi.. proste jde to hrat i bez nich, to je to sami jako kdyby jsi hrak CS a pouzival kody, tobe to snizi zazitek ze hry (teda pokud nepatris mezi ty, kteri neumeji prohravat) a budes tim akorat kazit hru druhym...
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
no tady jde o to že ja se tam dostanu jednou za den na pul hodinky takže stihnu poslat jeden utok....
a sou tam takovy magoři co utoci 20x denně a to jsem jaksi v riti...
BTW tenhle jeidny skript je jakoby .."cheat" ale už ho nechci, takze dekuju
pak je tam spousta skriptu kteri vam nedavaji zadnou vhyodu ve hře... akorat vam ukazou kdy se vam naplni sklady, daji vam do hr ypoznamkovy blok a ukazujou jak dlouho vam bude rtvat nez nekam dojdete...
tudiz to nedava zadnou herni vyhodu... Usnadnuje to pristup takze nemusite jit do centra mesta a tam najit trziste a pak prodat. Tady mate nahoře poste obrazek s trzistem a dve spiky: prodat / koupit :) což mě neuveritelnepomáhá ptz mám pomalý net a takhle obejdu dve stranky, a usetrim mnoho času :)
a sou tam takovy magoři co utoci 20x denně a to jsem jaksi v riti...
BTW tenhle jeidny skript je jakoby .."cheat" ale už ho nechci, takze dekuju

pak je tam spousta skriptu kteri vam nedavaji zadnou vhyodu ve hře... akorat vam ukazou kdy se vam naplni sklady, daji vam do hr ypoznamkovy blok a ukazujou jak dlouho vam bude rtvat nez nekam dojdete...
tudiz to nedava zadnou herni vyhodu... Usnadnuje to pristup takze nemusite jit do centra mesta a tam najit trziste a pak prodat. Tady mate nahoře poste obrazek s trzistem a dve spiky: prodat / koupit :) což mě neuveritelnepomáhá ptz mám pomalý net a takhle obejdu dve stranky, a usetrim mnoho času :)