CaC Kanes wrath WorldBuilder Vyřešeno
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
CaC Kanes wrath WorldBuilder Vyřešeno
Zdravím, potřeboval bych pomoct.. zda nemá někdo češtinu, nebo český manuál k tomuto programu.Program je celý v angličtině a těch nastavení je tolik že se v tom nemůžu vyznat a udělat mapu podle mích představ se mi moc nedaří. Předem díky za ochotu mi s tím "helpnout" 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: CaC Kanes wrath WorldBuilder
Čeština, tedy alespoň co já vím, není. A český návod stejně tak..
Ale abych nenosil jen špatné zprávy, našel sem ti nějaký český návod, mrkni na něj, třeba pomůže..
Ale abych nenosil jen špatné zprávy, našel sem ti nějaký český návod, mrkni na něj, třeba pomůže..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CaC Kanes wrath WorldBuilder
Díky moc za odkaz, už mi ty mapy celkem jdou, ale mám jeden problém.. poslední co mi chybí k tomu abych byl spokojen
když si udělám ve world builderu mapu a dám ji do hry, tak vše funguje... spustím hru všechno jede... akorát minimapa při hraní té mojí mapy zobrazuje pouze moje jednotky a stavby takže vůbec nevidím terén prostě černej rámeček a v něm občas nějaká tečka(moje jednotka)Nevíte někdo, jak nastavit aby se mi normálně při postupu jednotek minimapa odkrývala a já viděl terén?Moc děkuji za odpovědi celkem spěchá...
Tohle jsem hodil i na fórum na té stránce co jsi poslal, ale dám to i sem třeba někdo ví a poradí.Díky

když si udělám ve world builderu mapu a dám ji do hry, tak vše funguje... spustím hru všechno jede... akorát minimapa při hraní té mojí mapy zobrazuje pouze moje jednotky a stavby takže vůbec nevidím terén prostě černej rámeček a v něm občas nějaká tečka(moje jednotka)Nevíte někdo, jak nastavit aby se mi normálně při postupu jednotek minimapa odkrývala a já viděl terén?Moc děkuji za odpovědi celkem spěchá...
Tohle jsem hodil i na fórum na té stránce co jsi poslal, ale dám to i sem třeba někdo ví a poradí.Díky
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro