Co hrajete za hry?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Co hrajete za hry?

Příspěvekod Spyke » 12 čer 2009 00:53

X: No jak se to veme, mám z toho takové smíšené pocity. Na jednu stranu to bomba rozhodně je, ale na druhou má své mouchy.. :wink:

Ale popořadě, zaprvé ta volnost, běhat si můžete opravdu kamkoliv, žádné načítání se nekoná a Vy tak můžete bezhlavě skákat po budovách, létat nebo jen tak si pobíhat mezi hloučky lidí. Navíc to je celkem snadné, když se Váš hrdina sám vyhýbá všem překážkám a pokud narazí na nějakou větší, např. na budovu, jednoduše na ní vyběhne. Dále je nutno zmínit nápad, který je sice opravdu dobrý, ale jak sami brzy poznáte, víceméně vše ze hry je odněkud okopírováno, ale co, komu to vadí. Např. převtělování do jiných lidí je opravdu hezky udělané a ve hře ho budete potřebovat hodně často.

I když na nějaké bugy sem ještě nenarazil, docela mě místama štve obtížnost. Na jednu stranu strašně lehké pasáže, kde zlikvidujete celou armádu pěšáků, tank a vrtulník během pár sekund a nic se Vám vlastně nestane. Ale na druhou se mi už stalo, že mě na střeše zabili dva vojáci s granátometem. Navíc i obtížnost vedlejších her je vcelku nevyrovnaná, avšak to nevadí, ptž za ně dostáváte jen body, stejně jako za splnění mise, a za ně si pak nakupujete vylepšení pro svého hrdinu. Rozhodně nemůžu říct, že se u této hry budete nudit. Možná se po čase dostaví stereotyp, těžko říct, mě to ale zatím stále baví.. :D

Ale je to tak trochu i zklamání, ptž zpracování po grafické stránce není zas až tak úžasné, ne že by bylo špatné, to ne, jen by mohlo být lepší. Pokud bych to měl srovnat, tak GTA 4 je na tom rozhodně lépe. Ale zase na druhou stránku mi Prototype nepřijde nějak extra náročný na HW, což je rozhodně dobře. Další věc, mám odehráno cca. 6-7 hodin, tkž bych tipoval, že sem tak v půlce, ptž občas dělám i vedlejší úkoly, a už se pomalinku začínám ztrácet ve všech těch dovednostech a tlačítkách, která bych měl mačkat.

Navíc, občas je to takový chaos, že absolutně nevnímáte co se vlastně děje a jen bezhlavě mačkáte tlačítka, která Vás napadnou. A to asi není moc dobře, ptž pak z té hry nemáte téměř nic. Ale to jsou asi tak všechny mínusy, které sem zatím postřehl, tkž když to tak sečtu, hra za to stojí. Je to zase něco jiného a kdo má rád pořádné mlátičky plné krve, tohle je něco pro něho. Zajímavé je, že se od toho ne a ne odtrhnout.. :D

Pokud nebudu mít co dělat, udělám pár screenů a hodím Vám je sem, pro představu.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 12 čer 2009 10:45

Lze rozjet Prototype na jednojádrovém procesoru (HyperThreading má, Intel Prescott 3 GHz)?

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 12 čer 2009 13:43

To se neodvažuji hádat, jak sem řekl, hra mi přijde celkem nenáročná, ale v minimálních požadavcíh má napsané dvoujádro, viz. níže. Ideální by pro Tebe bylo demo, jenže to bohužel není. Nebo alespoň já o něm nevím.. :wink:

Minimální konfigurace: Windows XP SP3 / Vista SP2, Intel Core 2 Duo 2.6 GHz / AMD Athlon 64 X2 3800+, 1 GB RAM pro Windows XP / 2 GB pro Windows Vista, grafická karta s 256 MB DX9 SM3 (Nvidia 7800 / ATI X1800), 8 GB volného místa na HDD
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

!KiREL!
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod !KiREL! » 12 čer 2009 13:45

rFactor , F1 Challenge 99-02 , F1 2002 atd... Formule, závody. Jezdím i online ligy :)
Jsem fanda F1 a fanda KImiho Räikkönena. Ayrton Senna & Kimi Räikkönen jsou BEST !!!

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 12 čer 2009 16:07

rFactor se mi zdá jako moc realistický, spíš přehaný :) zkoušels LFS ?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Mana
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Mana » 14 čer 2009 22:57

Nějak mě teď nenapadají zrovna všechny nej hry. Ale nejvíc sem vydržel u Fallout 1 (to hrála i moje sestra:)) Pak COD1 MP, samozřejmě CS 1.6, momentálně hraji dobrou Dead space, ale to musí ustupovat před skvělým COD2 MP speciálně mapa Toujane. U toho dokážu sedět až do rána. Neskutečně dobrá hratelnost!

Mana
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Mana » 14 čer 2009 23:03

Spousta lidí tady hraje multiplayer COD2, kde to většinou pácháte? Případně můžete napsat oblíbenou mapu a svůj nick 8)

SeFF
nováček
Stav:

Příspěvekod SeFF » 16 čer 2009 16:46

No asi budu vypadat blbě, ale ja se za to nestydím.
Hry, které si sem tam zahraju:
X-COM Apocalypse (16-bitovy)
Black and White (samozrejme jednicku)
Fallout 2
Fallout 3
Sudden Strike (jednicku samozrejme)
AVP2
Baldurs Gate 2
Gothic 3
Master of Orion 2
Imperium Galactica 2
Transport Tycoon Deluxe
Settlers 2
WOW (ale to uz opravdu rekreacne, bo to leze na mozek)
-zastávám názor, že staré promyšlené je lepší než nové a přeplácané
Učený z nebe NESPAD, ale blbce jako by házeli
A vo tom to je!

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 17 čer 2009 21:07

jak to vypadá s Need For Speed: Shift ? myslíte že bych to rozjel nějak na dvoujádru +2GB ram 667MHz
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 17 čer 2009 21:14

Jo, mel by jsi, ale need for speed smeruje do kopru, tak bych pockal na ohlasy a recenze. Anebo na nej nakasli a kup Racedriver Grid, to je pro mě nej závodní hra.

Danator
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Danator » 18 čer 2009 16:32

V současné době nehraji nic protože neníčas ale jinak semtam pařim CSS,Cs 1.6,cod2,cod4,cod5 ale hlavně cod2 jinak jich tu mám ještě v PC spoustu
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB

Larwajz
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Larwajz » 05 črc 2009 10:22

Tommy4 píše:Chtěl bych se zeptat, co hrajete za hry, jaká je vaše nejlepší hra atd.

Moje nejlepší hra byla kdysi Star Wars: Jedi Knight 3: Jedi Academy s módem JA+, teď už to mám ohraný. Teď jsem zkusil CoD4, super hra, akorát krátký singl a multi mě moc neoslnil. Mám rád RPG, když se do toho zažiju, mohl bych to hrát skoro pořád, ale ovládnu se, když nechci hrát, skončím, ne jako někdo... :lol:

Jsem zvědav na vaše příspěvky. :wink:

Zdravím,
pokud hledáš RPG, podívej se na můj článek zde:http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=36&t=42186&p=282184#p282184.

Larwajz.

Zpět na “Hry”