CoD 2 FPS Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Sawik
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

CoD 2 FPS

Příspěvekod Sawik » 03 črc 2009 00:19

Zdravím.....
U hry Call of Duty 2 mi z ničeho nic klesly FPS asi z 80-130 na 30,a to se docela špatně hraje.
Zkoušel jsem přeinstalovat hru,projet PC antivirakem,a hned po přeinstalovani hry když jsem ji spouštěl mi vyskočilo okno z textem o nějaké změně v Hardwarru a jesli chci optimalni nastaveni nebo tak něco.
Myslím si že zbývá jedině přeinstalovat win,jak říkalo pár kámošů,ale doufám že by to šlo i jinak,pokud o něčem víte pište prosíím :-( :-( :-(

Dík za každou radu.....
Pokud by někdo chtěl podrobněji může na ICQ 439828524 dík......

Reklama
PinHole
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: CoD 2 FPS

Příspěvekod PinHole » 03 črc 2009 00:29

Změna Hardware? Znáš své PC dobře? Nainstaluj si [url=http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/?g[hledano]=everest&g[oz]=2.20&g[up]=Home+Edition]Everest HE[/url] a projeď všechny komponenty, jestli ti tam něco nechybí i když tohle je méně pravděpodobné. Jelikož kdyby ti něco odešlo, tak by se PC z mnoha případů ani nespustilo.
Nebo projeď počítač programem Hijack This a umísti log sem na fórum, borci co tu jsou ti ho zkontrolují.
Nebo je to taky takovou prkotinou, ale jednou za čas se to musí. Defragmentace disku!
Tento program najdeš Start->Všechny programy -> Příslušenství -> Systémové nástroje
V programu pouze klikni na tlačítko "defragmentovat".
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 03 črc 2009 00:29

3O FPS je vcelku normální hratelná hodnota , více stejně nepoznáš.
Dej z HJT log do příslušné sekce viz. podpis a defragmentuj si harddisk ,ale něčím lepším,než co je ten script ve Windows (nebo to lze nazvat programem ? :D ).

EDIT: Byl si o pár sekund rychlejší.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

peta501
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: CoD 2 FPS  Vyřešeno

Příspěvekod peta501 » 03 črc 2009 03:15

zrovna u cod2 (to je jedina hra :D u ktery bych se hadal..)
si myslim ze rozdil 40 a 160 poznas... uz treba u m1 grand... kde se s ni da strilet jak s kulometem s dobrejma fps ;) :D
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Sawik
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sawik » 03 črc 2009 10:32

Taky si myslím že to v HW nebude,nic sem nezměnil ani tak,vyzkouším tu defragmentaci disku,to sem chtěl skusit už předtím,ale nevím jestli se to podaří ikdyž mi píše že není volno 15 % nebo kolik aby mohla byt defragmentace uspešně provedena.Tak jsem dal ano a spustilo se to bez problému,ale pak sem to ukončil z časových důvodů.Tak nevím jestli se to dkoončí dobře i když není par těch procent volných....

Jinak u CoD 2 a i ostantích Call of Duty dílů hrajou FPS docela důležitou roli....Když má někdo 30 fps a proti němu hráč co má 250 tak je jasné kdo vyhraje...

PinHole
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PinHole » 03 črc 2009 13:01

Defragmentace jde dokončit i pod 15% volného místa, ale pár fragmentu (právě to co obsahuje těch 15 % nebude defragmentovaných).

Sawik
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sawik » 03 črc 2009 13:24

OK...Zkouším tu defragmentaci,večer napíšu jestli se to zpravilo nebo NE...
Dík za vaše rady...

Sawik
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sawik » 03 črc 2009 13:55

Tak jsem to defragmentoval,pač tam psalo ze je malo mista tak to bylo celkem rychle,spravilo to z 30 FPs na 40--50 ale pořád to není ono :(( oproti minulym FPS když to bylo asi kolem 100 tak to je uplně jiné...
Ikdyž by někdo řekl že vtom není viditelný rozdíl tak je v rychlosti střeblě a dalších věcech..
Viděl jsem na netu ještě jednu možnost kromě re windowsu a to vyčistit PC ze vnitř tzn vyndat procesor grafarnu a všechno a vyčistit,možná by to chtělo když jsem za 4 roky co mám tenhle PC čistil jen větrák ale grafiiku mam rok starou a ram taky tak nwm... a taky se mi do toho moc nechce :(
Tak jestli by to šlo nějak pořešit klávesnicí a myší :) tak bych byl rád

PinHole
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PinHole » 03 črc 2009 13:59

Vidíš? Pomohlo to. Takže smaž soubory aby jsi měl 15 % volného místa a ještě k tomu defragmentuj programem [url=http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/defraggler/?g[hledano]=defragmentace%20disku&g[oz]=1.11.148]Defraggler[/url].

Zpět na “Hry”