Padání her a modrá smrt
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Padání her a modrá smrt
Nejprve po pádu ihned zkontroluj teploty, nebo pokud to odhadneš, tak chvíli před tím. Pak spusť programe Memtest a nech jej běžet alespoň hodinu. Následně spusť kontrolu všech disků v PC s případnou opravou chyb. Stáhni si program Mwav.exe , po nainstalování jej aktualizuj, označ i kontrolu spyware a program spusť a vlož sem výsledek kontroly z toho okna, tedy ne celý log.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Čauves... Můžu tyhle problémy s modrou smrtí potvrdit na wydlích XP, Vista a se7en. Stoprocentně se jedná o přehřívání, ale v servisu mi mektali neco o nekompatibilite grafky s širokoúhlým monitorem :).
Mám novej komp, 4 GB ram 3,2 GHz 2core procík, před rokem se mi během pul roku uvařil zdroj. Byl sem ho nucenej vyměnit za starší (nebyly prachy) a ten kupodivu makal skvěle. Modrá smrt se mi za pul roku objevila cca 5x. Po pul roce odešel do křemíkovýho nebe a ja koupil novou 400W potvoru ... od ty doby si zase rvu svoje krásný vlasy (
), protože víc jak 15 minut herního času neudělám. Takže žeby zdroj? Je tohle vůbec možný?
dík za reakci
EDIT: Grafka : ASUS EH3850 Series
Mám novej komp, 4 GB ram 3,2 GHz 2core procík, před rokem se mi během pul roku uvařil zdroj. Byl sem ho nucenej vyměnit za starší (nebyly prachy) a ten kupodivu makal skvěle. Modrá smrt se mi za pul roku objevila cca 5x. Po pul roce odešel do křemíkovýho nebe a ja koupil novou 400W potvoru ... od ty doby si zase rvu svoje krásný vlasy (

dík za reakci
EDIT: Grafka : ASUS EH3850 Series
Dobry den tak jsem asi zjistil kde byla chyba nefunguie me poradne moduly na zakladni desce takove ty drazky kam se strkaji RAMky mam 4 a z toho me 2 leve spravne nefunguji jeslti se me hranim overi moje teorie bude reklamace zakladni desky nebo nemohl by to zpusobovat nejaky spatne zastrceny kabel PC jsem si stavel sam tak uznavam, ze i v tom by mohla byt chyba nenapada nekoho neco?
jaký máš zdroj?
No to ti nepovim je z puvodniho pc ale asi moc silnej nebude, zdojem to neni protoze ja to testoval tak ze jsem jel vzdycky na jadnu ramku dokud me to na nejakem slotu nehodilo chybu coz hodilo na tech dvou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2221
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 4208
-
od mmmartin
27 říj 2024 10:25
-
- 3
- 2452
-
od rohlicek1
05 led 2025 09:56
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 2950
-
od petr22
18 led 2025 15:21
-
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4259
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-