wow repair.exe
wow repair.exe
ahoj tak sem tu zase a zase s problemem a zase jde o world of warcraft mam s nim problemy a potrebuju dat repair ale kdyz kliknu na repair napise mi to "This version of blizzard repair does not support your world of warcraft version 2.4.3.8606 English(united states)" nevim proc nic se s tim nedelalo nema pls nekdo world of warcraft jestli by ste nemohli treba nekam nahrat svuj repair a poslat mi link diky
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
Re: wow repair.exe
Zdravím,
tento problém se u mě vyskytl také. Bylo to tím že jsem měl stažení US Patch místo enGB. Zkus stáhnout Evropský patch např zde:http://www.sosejte.cz/zabava/doplnky/world-of-warcraft-2-4-2-2-4-3-engb/. Pokud to nepomůže, zkus reinstal.
tento problém se u mě vyskytl také. Bylo to tím že jsem měl stažení US Patch místo enGB. Zkus stáhnout Evropský patch např zde:http://www.sosejte.cz/zabava/doplnky/world-of-warcraft-2-4-2-2-4-3-engb/. Pokud to nepomůže, zkus reinstal.
Ahoj všem toto je u mě taky akorát že já mam versi repairu 2.2.0 a wow 2.4.3. nevíte někdo kde se dá stáhnout ta verse 2.4.3.repair
NEJrychlejsi bude kdyz to smaznes a znovu nainstalujes se spravnyma patchema;-)
EDIT: verze "repair" se odviji od verze patche. kdyz vynecham to ze hrajes na free serveru, tak Ti ten repair stejne nejspis vrati zpet nejzakladnejsi verzi cos nainstaloval (verze 2.4.3 je fakt dost nizka).
EDIT: verze "repair" se odviji od verze patche. kdyz vynecham to ze hrajes na free serveru, tak Ti ten repair stejne nejspis vrati zpet nejzakladnejsi verzi cos nainstaloval (verze 2.4.3 je fakt dost nizka).
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Smaž patch.MPQ a patch-2.MPQ ve složce Data a potom by měl repair jít normálně pokud nevyskočí hláška Cannot connect to the server to download repair information. 

Ahoj mám problém omylem jsem smazal launcher.exe ze hry WoW a potřeboval bych aby mi ho někdo poslal na mail jestli se najde někdo tak objetavý tak mi ho prosím pošlete na mejl nebo na icq denny.ber@seznam.cz 447-831-303 díky denny