Problém s instalací hry

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

laestonia
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Problém s instalací hry

Příspěvekod laestonia » 06 pro 2009 21:04

Tak grafika je SiS 300/305/630/540/730-je u toho napsáno grafický adaptér,je to ono?Pak ještě 3D akcelerátor SiS 300 integrated.A tu hru jsem instalovala tak že to po mě chtělo zadat nějaký kod,pak ještě jednou,a souhlas s licencí.Jako administrátor-to nevím,tak prosím o postup.

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 06 pro 2009 21:14

Ano, vkladani kodu to je jakoze licencni ''klic'' co je soucasni aktovace/instalace hry, ale hra se prevpodobne mela instalovat jako aministrator/spravce PC (aspon toto je pro zatim nejjednodussi varianta, ktera se nabizi, protoze vypadla jako soucast teto chyba na francouzskem foru a tazatel nasledne uvedl, ze to preinstaloval jako admin a problem jiz nebyl) a tak by chyba mohla byt prave v tomto a bylo by to z tveho hlediska nejjednodussi.

Preinstaluje se to tedy jako spravce PC, tzv administrator, alias pod administratorskymi pravy.
Cistis PC ?, - mas v PC nainstalovany program.nastroj na cisteni registru/mozku PC ? - nejuzivanejsi je Ccleaner (muzes mit i jiny ale musela by sis vedoma, z ejsi si to instalovala anebo ti to nekdo instaloval - jedna se cisteni PC, ktere se pravidelne ma delat (a musi delat) a timto program potom nasledne zkontrolujes, ze po odinstalaci a pred novou instalaci se z PC vse stare a souvisejici s instalaci hry vysypalo.)
Nemas-li nainstaluje se, protze ho nasledne budes potrebovat.

laestonia
nováček
Stav:

Příspěvekod laestonia » 06 pro 2009 21:19

Ano,čistím a mám ccleaner a čistila jsem s ním zrovna dneska,ale to bylo poté co jsem se hru již asi podesáté pokoušela nainstalovat,nešlo to ještě před tím čištěním.A jinak jsem vždycky čistila pouze disk a prováděla defragmentaci,čištění žádnými programy jsem nedělala,až dnes tím ccleaner.Hlavně mi vždycky hry od této stejné firmy bez problému nainstalovat šly.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 06 pro 2009 21:28

To, ze jsi se naucila poustet Ccleaner, to je dobre, naucis se ho pouzivat ''denne'', a PC si pravidelne ulevi od vsech moznych docasnych a nepotrebnych souboru.
To, ze neco ''slo'' jeste neznamena, ze to tak musi jit stale. Toto neni nic narocneho aje to prvni varianta mozneho problemu a pro tebe nejjednodussi > preinstalovat jako administrator, jak uvedena chyba popisuje a uzivateli to pomohlo od problemu podobneho typu.

Hru odinstaluje trochu jinak, nez pres Pridat/Odebrat program - pouzijes: http://www.slunecnice.cz/sw/revo-uninstaller/
- stahnes a podivej se na obrazky u toho odkazu ke stazeni - z toho pochopis, ze jen nainstalujes > otevres Revo Unistaller - vyberes Uninstaller a v nem zvolis dannou hru > a odinnstaluje se vse co s hrou souvisi (zpravidla dukladneji, ze jen pres Odebrat program).

Jakmile to revem odinstalujes > nasledne spusti Ccleaner - registry (a spust, cimz se vymazou stare, jiz nepotrebne zapisy z registru-mozku komplu) ... > PC restartuj.
Az se restartuje, vrat se na forum, a prekontroluje se, zda se smazaly slozky souvisejisi s hrou (podle nazvu hry a nebo vyrobce se v casti PC Program FIles vytvori slozka danne hry/programu a je nutne prekontrolovat, zda tam nezustala vyset a pripadne potom ''nezmatla'' kompl pri nove instalaci).

laestonia
nováček
Stav:

Příspěvekod laestonia » 06 pro 2009 21:48

Tak hotovo.Jinak ale já jsem to předtím sama odstranila přímo ve Filesu,protože to tam i po odebrání programu zůstalo,a hra stejně nešla.Takže co dál?

peacoq

Příspěvekod peacoq » 06 pro 2009 21:49

Procisteno CC - registry, Restartovano,... a
Program FIles jsi si tedy nyni zkontrolovala ?, - neni tam slozka danne hry/prgramu ?

laestonia
nováček
Stav:

Příspěvekod laestonia » 06 pro 2009 21:51

Zůstala tam i po tom pročištění,nyní jsem jí odstranila a již tam není.

Mirek1
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 06 pro 2009 21:56

Tak grafika je SiS 300/305/630/540/730-je u toho napsáno grafický adaptér,je to ono?Pak ještě 3D akcelerátor SiS 300 integrated

Já bych viděl kámen úrazu tu grafiku.Co se píše na zadní straně obalu?konfigurace PC.Kupuj hry k tvé konfiguraci.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 06 pro 2009 21:57

Vlozis instalacni CD - vyskoci okno s nabidkou > toto okno zavri.
Otevri Tento pocitac - a v okne uvidis aktivni disky (jeden nebo vice pevnych a dale vlozene CD) > pravym klikni na disk/ikonku instal CD a zvol polozku:
- Spustit jako spravce
(nevim, jak je to presne cesky, a zalezi podle operacniho systemu tveho PC, nemusi tam byt doslova 'Spustit jako spravce', ale treba 'Spustit jako' - a vyberes svuj PC profil (podle toho co je nastaveno jako hlavni PC profil a pravy administratora)).
A PC restartuj, at ma program moznost radne ''se poskladat''.

Poznamka o grafice je sice dobra, ale i tak mas CD spatne nainstalovane, jak jsem uz ucedl > kdyz se spravne preinstaluje (jako spravce) a bude trvat problem, je mozne, ae i tato hra ''z novin/ z trafiky'' bude nad moznosti tve grafiky.

laestonia
nováček
Stav:

Příspěvekod laestonia » 06 pro 2009 22:14

tak ať hledám jak hledám,spuštění správce ani nic podobného nenacházím.Jinak požadavky na obalu CD -Windows 2000/XP/Vista-procesor 600MHz nebo lepší-128 MB RAM -DirectX

peacoq

Příspěvekod peacoq » 06 pro 2009 22:21

Takze PC pouzivas jen ty - neni tam nastaven zadny dalsi profil (?, zase by jsi to vedela, kdyby ti to nekdo dela a nebo nastavil pro vice uzivatelu) - pozadavky na vykon/typ PC jsou nizke, DirextX musis mit instalovay, kdyz rikas, ze jine hry funguji, problem je v instalaci (pripadne v pc-grafice, ktera nestaci kvalitou, coz se i u techto ''novinovych her'' muze stat),
- nainstaluj to tedy > a restartuj PC.

laestonia
nováček
Stav:

Příspěvekod laestonia » 06 pro 2009 22:33

Jo tak už jsem něco jako správce našla,profil je tady nastaven jenom jeden.Tak zkusím.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
    od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    2431
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    05 črc 2024 18:52
  • BSOD po instalaci 24H2 Windows 11
    od AngelikaB » 24 bře 2025 18:53 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    8
    7681
    od kellne Zobrazit poslední příspěvek
    02 kvě 2025 20:59
  • Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
    od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8...
    7
    3906
    od MonikaVavrova Zobrazit poslední příspěvek
    11 dub 2025 11:07
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3396
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4041
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06

Zpět na “Hry”