Velký projekt-kuk sem:)
Velký projekt-kuk sem:)
Zdravim všechny, začínám pracovat na velikém projektu začne to vytvořením webové stránky až do velikých rozměrů jako spisovatel knich, autor několika článků převážně herních, filmových a knižních recenzí a snažím se zaměřovat na ekonomiku sem se rozhodl vytvořit projekt zaměření převážné na hry(pc,ps3,2,xbox....) tak na filmy a knihy. začít chci s tvořením recenzí, prewiev, všech různých novinek, zpráv prostě vše co má co dočinění stouto témátikou je to na dlouhé povídání. koho to bude zajimat určitě se ozve odpovím všem, ale zpátky k věci abych tento projekt mohl rozjet potřebuji kolegy,partnery sám zvládnu psát zajmavé tituly lehké technické věci a po obchodní stránce také zvládnu ale na tento projekt je nás potřeba víc proto hledám schopné lidi, kteří něco dokáží nebo chtějí někoho kdo dokáže vytvořit kvalitní webovou stránku nějakého grafika, někoho kdo by dokázal vytvořit takový malý pořad překladatele pc her , někoho kdo dokáže tvořit češtiny do her ale i obchodní partnery atd.... je toho spousta a nechci toho tolik rozepisovat doufám že to z tohoto pochopíte a přidáte se kdo by měl zájem a chtěl by se zůčastnit at mě kontaktuje na Pejsar.Matej@seznam.cz pro upřesnění tento projek bude spojení stránek:abecedaher,indian-tv,bonusweb... ale mnohem víc:)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Velký projekt-kuk sem:)
Jistě chválihodný počin. Být na tvém místě, tak bych pro začátek odstranil, coby spisovatel, pravopisné chyby ve své upoutávce 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Taky jsem ještě nečetl žádnou knichu, ani se nechystám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
A kolik by si mi dával za to měsíčně, pane spisovateli ?
kuk sem a hned zase kuk ven
kuk sem a hned zase kuk ven
No chyby od toho mám program:) boužel sem dis i když je to divné spojení spisovatel a dis, ale stalo se to tak to řešim opravačem, ale ten nepoužívám na každý komentář:) žádnou knihu sem ještě nevidal teprv se bude zatim sem psal jen články. Proto nemohu zatim nabídnout žádný finanční obnos jen procenta z budoucího výdělku převážně sem to chtěl vytvořit na tvorbu češtin a vývoj her je spousta kluků co spousty dokážou, ale sami na vše nestačí tak bych je tímto rád stmelil tak je spousta skvělích her jen v en a proto u nás dosti upadají (každý neumí anglicky) to by měl být závěr první etapy projektu, ale za prvě se musí vytvořit pevná půda pod nohama a motivovat ostatní pud finanční částkou nebo odměnou naturální či zadosti učinění kvalitní prací :)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zajímavý nápad, nicméně nic originálního. Lehce zmizí v miliónech jiných, již dávno rozjetých projektech.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Právě že spousta zanikla a vlastně neni nic funkčního, ale to je jen o lidech motivaci......
http://www.cestiny.cz/
http://cheats.bonusweb.cz/
http://abecedaher.cz/
Jestli se chceš pustit do něčeho originálního, co tu ještě nikde není, klidně prodám pár nápadů ... podrobnosti přes
nebo
http://abecedaher.cz/
Jestli se chceš pustit do něčeho originálního, co tu ještě nikde není, klidně prodám pár nápadů ... podrobnosti přes

-
- Pohlaví:
''tak na filmy a knihy. začít chci s tvořením recenzí, prewiev, všech různých novinek, zpráv prostě vše co má co dočinění stouto témátikou''
- nezajimave a nudne, nikoho noveho neprilakas prave z ohledu, ze tato oblast je jiz vice nez dobre pokryta a v prve rade i o ziskani sponzoru prodejem placene reklamy
(chces-li to delat zdarma, bez sponzoru a ''na kolene'', potom pada i nize uvedene, ze chce lidi motivovat financne, naturaliemi nebo jinou vyhodou, tak na to musis mit vlastni zdroje - ktere jiste nemas, protoze kdyby jsi mel, jednalo by se o manazersky projekt s podnikatelskym zamerem a tvuj projev/nebidka/poptavka by byla uplne jineho charakteru a struktury)
''ale sami na vše nestačí tak bych je tímto rád stmelil ...se musí vytvořit pevná půda pod nohama a motivovat ostatní pud finanční částkou''
- tvuj zamer je jako ''projekt'' k nicemu a predem odepsan, protoze lide co se chteji ''stmelit'' si najdou sobe rovne odborniky v danne veci, a nepujdou za clovekem, ktery ma v umyslu web tak rozdilnych oblasti kniha/hry....
A uz jen podle stylu tveho projevu co jsi naplacal do jednoho neprehledneho -a tedy i nezsrozumitelneho odstavce- a vse splacene jedno pres druhe, tak uz jen to naznacuje tomu, ze ani nemas manazerske/vedouci predpoklady na zvladnuti kolektivu, prehledneho a srozumitelneho poskytnuti informaci a sdeleni zameru prehlednou formou.
Jedine k cemu se to da prirovnat je ''amaterska'' snaha o neco ''noveho'' (spise by se reklo - udelat si to sam), ale i to neni tak, protoze ty se shanis doslova po vsech: lide na stranky, grafik, odbornik, recenze, partnery, obchodniky,...
- nezajimave a nudne, nikoho noveho neprilakas prave z ohledu, ze tato oblast je jiz vice nez dobre pokryta a v prve rade i o ziskani sponzoru prodejem placene reklamy
(chces-li to delat zdarma, bez sponzoru a ''na kolene'', potom pada i nize uvedene, ze chce lidi motivovat financne, naturaliemi nebo jinou vyhodou, tak na to musis mit vlastni zdroje - ktere jiste nemas, protoze kdyby jsi mel, jednalo by se o manazersky projekt s podnikatelskym zamerem a tvuj projev/nebidka/poptavka by byla uplne jineho charakteru a struktury)
''ale sami na vše nestačí tak bych je tímto rád stmelil ...se musí vytvořit pevná půda pod nohama a motivovat ostatní pud finanční částkou''
- tvuj zamer je jako ''projekt'' k nicemu a predem odepsan, protoze lide co se chteji ''stmelit'' si najdou sobe rovne odborniky v danne veci, a nepujdou za clovekem, ktery ma v umyslu web tak rozdilnych oblasti kniha/hry....
A uz jen podle stylu tveho projevu co jsi naplacal do jednoho neprehledneho -a tedy i nezsrozumitelneho odstavce- a vse splacene jedno pres druhe, tak uz jen to naznacuje tomu, ze ani nemas manazerske/vedouci predpoklady na zvladnuti kolektivu, prehledneho a srozumitelneho poskytnuti informaci a sdeleni zameru prehlednou formou.
Jedine k cemu se to da prirovnat je ''amaterska'' snaha o neco ''noveho'' (spise by se reklo - udelat si to sam), ale i to neni tak, protoze ty se shanis doslova po vsech: lide na stranky, grafik, odbornik, recenze, partnery, obchodniky,...
tak to vezmu po pořadě hned u těch manažerských zkušeností bych řekl že mám dost vedl sem tým o 12 lidí vždy sme minimálně makali po 6 a to s velkým úspěchem. knihy a hry jsou si hodně podobný věčina čtenářů scifi a fantasy sou sami hráči a v každém týmu (výrobní studia her) je několik scénáristů a často se stává že to sou autoři knih jako příklad je hra Alan Wake. A s filmy jsou si dost podobný spousta her dává filmový zážitek a naopak (vyrovnávají se stejně jak náklady tak výnosy) a neznám žádného hráče, který by neměl rád filmy. A kdo řikal že nemám žádný obchodní či medialní partnery? Mám a myslim že jich je pro začátek více než dost. snad sem odpověděl na vše.
tak některý samozřejmě mám ale vždy se hodí někdo navíc pro rychlejší rozvoj heldáv vše co se naskytne nikoho nechci vylučovat nebo odstrkovat, ale abych uvedl příklad tak tu mám kluka, který už stál za tvorbou amatérských her, testera zaměřenýho na adventury a strategie, pak mám dohody s jedním mediálním a jedním obchodním partnerem a několik připravených na jednání já to chci dělat pro zábavu a když to výjde bude i zisk a rozšíření zábavního průmyslu v čr a sk.
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a nikdo ještě po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
tak některý samozřejmě mám ale vždy se hodí někdo navíc pro rychlejší rozvoj heldáv vše co se naskytne nikoho nechci vylučovat nebo odstrkovat, ale abych uvedl příklad tak tu mám kluka, který už stál za tvorbou amatérských her, testera zaměřenýho na adventury a strategie, pak mám dohody s jedním mediálním a jedním obchodním partnerem a několik připravených na jednání já to chci dělat pro zábavu a když to výjde bude i zisk a rozšíření zábavního průmyslu v čr a sk.
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a nikdo ještě po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Lidi, postupem času se mi zdá, že se tady neprobírá problém, ale jen se další přidávají, umíte povzbudit, to se musí nechat.
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
leklaryba: Povzbudit...povzbudit... myslíš jako mazat med kolem huby? Chceme mu jen říct, že projekt do kterého vkládá naděje již v dnešní době nemá šanci jak prosadit. Muselo by to být něco sakra dobrého, a to jak vidno z jeho češtiny moc nebude. Navíc do takové hurá akce nikoho schopného nesežene.
Kuk sem, kuk ven.
Kuk sem, kuk ven.

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 5754
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek