Warcraft 3 a Win 7, pády hry
Re: Warcraft 3 a Win 7, pády hry
Kompatibilitu sem zkoušel na snad všechno možné a nic....Pustim to v XP modu a hra se ani nerozjede xD
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož log do sekce HijackThis.
Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional
Hele když to hraješ online je možný že to hraješ přes garenu tak to může bejt třeba garenou že nepodporuje sedmičky nebo tak... 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
fNxXx píše:Omg ale může to být kompatibilitou já bych tu hru odstranil a znovu jí ninstaloval jen u instalačky dej vlastnosti a nastav režim kompatibility pro Windows Xp SP2 !!Udělej to řada her taky jde na Win 7 ale třeba se někomu seká a pak zjistí že když nastaví Win Xp SP2 že mu to jde normálně.
Ano přesně to sem říkal...
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Nehraju to přes garenu, hraju to přímo přes hru, jakože battlenet, loh HJT sem zde dával, sice ne přímo k tomuto problému, ale tak log jako log.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Tak jsem to i instaloval s tou kompatibilitou na čistý systém, ale nepomohlo to. Už několikrát mi to ale hodí na obrazovku hnědočernvené svislé pruhy a pak to spadne. To to vypadá na grafiku ne?
Když se to stává na Win 7 jen při online hraní, přemýšlím jestli za to nemůže nějaká vlastnost Win 7. Při přechodu na Win XP Pro + SP1 byla první věc, co jsem si upravil, zrušení omezení pro počet paralelních připojení na Net (jasně že hlavně kvůli P2P). Nejspíš bude Win 7 také takto omezeno a možná může kvůli tomu docházet k problémům a pádům online her. Tedy je to má domněnka ... Na postup zvýšení paralelních připojení na Win 7 se mě neptejte, jistě to půjde zase vygooglit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22
- 5850
-
od echo-cz
Zobrazit poslední příspěvek
23 říj 2024 00:12