reef píše:Call of Duty 2 mam originalni Call of Duty 4 ne ale mam originalni cd klic asi mi nepomuzete protoze to dela vice lidem kamosovi taky ale uz ne preinstaloval ovladace
sekne se CoD2/4
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: sekne se CoD2/4
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hele tak jsem došel k závěru. Není problém ani v nelegálnosti :-) a už vůbec to není problem ovladačů hardwaru...Stejný problém jako řešíš ty jsem nyni resil i ja u par lidi hned najednou. Zaprvý si kup xD tune up, nebo se mrkni sem na web kde doporučujou programy na pročištění počítače jako registri a tak podobne. Mas totiz chybu v logu registru hry! tyhle programy ti to opravy
ja bych jen podotkl kdyš ma origo tak nepotrebuje crack. a za druhy na MP neni crack jen na SP
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj mas pravdu a ja to vim. kdyz nekdo pise na netu cod 2 multiplayer crack tak je v tom vetsinou patch treba 1.3 pac osobne jsem to ze zvedavosti vyzkousel. jak rikam vyzkousej nejaky program na registry a pujde to!