GTA4 srry za moji dmnci ale chci si byt jisty! Vyřešeno
- Lurthis
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: GTA4 srry za moji dmnci ale chci si byt jisty!
Ja stejne potrebuju NTB do skoly!...tak abych si aspon zaparil :-)
Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bohužel CPU je jeden ze slabších kousků a GTA 4 je díky dvoum enginům (RAGE a Euphoria), počítaným hlavně přes procesor, právě na tomto komponentu závislé o mnoho více než jiné hry.
Za další, GF 8200 je opravdu slaboučká karta, ani náhodou zaměřená na hry, vždyť kdejaká starší integrovaná GK je výkonější. Tkž bohužel, IMHO s tímto NTB můžeš na GTA 4 zapomenout..
Mirek1: Omyl, GTA 4 už díky mnoha opravným patchům není tak strašně neoptimalizovaná hra, jako na začátku prodeje. O prvních warez verzích raději ani nemluvě.
Edit:
Lurthis: Pokud chceš napsat další příspěvek a poslední je Tvůj, používej prosím tlačítko Upravit!
Za další, GF 8200 je opravdu slaboučká karta, ani náhodou zaměřená na hry, vždyť kdejaká starší integrovaná GK je výkonější. Tkž bohužel, IMHO s tímto NTB můžeš na GTA 4 zapomenout..

Mirek1: Omyl, GTA 4 už díky mnoha opravným patchům není tak strašně neoptimalizovaná hra, jako na začátku prodeje. O prvních warez verzích raději ani nemluvě.
Edit:
Lurthis: Pokud chceš napsat další příspěvek a poslední je Tvůj, používej prosím tlačítko Upravit!

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Grafiku 8200 mám sám doma a na hry to opravdu není - jsi rád že ti na tom jede nějaká free hra.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Lurthis
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spyke píše:Bohužel CPU je jeden ze slabších kousků a GTA 4 je díky dvoum enginům (RAGE a Euphoria), počítaným hlavně přes procesor, právě na tomto komponentu závislé o mnoho více než jiné hry.
Za další, GF 8200 je opravdu slaboučká karta, ani náhodou zaměřená na hry, vždyť kdejaká starší integrovaná GK je výkonější. Tkž bohužel, IMHO s tímto NTB můžeš na GTA 4 zapomenout..![]()
Edit:
K tomu editu! Promin hnedka me to nenapadlo! Ja vim spam!
Jeste nekdo nejakou odpoved??...jestli ne! na tuto otazku jsen nasel odpoved tak bych ji dal jako za vyresene dekuji lidi! nebojte ja jsem neskoncil

// Víš, že to je spam a přesto tu dál tapetuješ? To je docela drzost, nemyslíš ??
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.