mám vybraný dva PC. Ted me jenom reknete ketry je znich lepsi
HP Pavilion a6729at
http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/121263-hp-pavilion-a6729at.html
nebo
HAL3000 Gold 9214
http://stolni-pocitace.heureka.cz/hal3000-gold-9214-intel-e7500/specifikace/
a ten ktery vyberete ze je lepsi tak prosim me reknete jakou hru (s těch nových) na tom PC rozjedu. dík
Který je lepší Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Který je lepší
Ani jeden. Hotové sestavy nebrat. Většinou jsou tam naprosté shity zdroje. Teda v tom HAL je kvalitní Chieftec, ale hodně slabý (355W).Grafika v tom HP otřesná.U HAL lepší, ale pořád to není ono. Novější hry půjdou, ale nečekej žádné slušné detaily. Záleží ale zase co od toho PC očekáváš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když juž tak spíš tu druhou HAL3000. Nelíbí se mi ale, že je to na staré platformě a zdroj a použité komponenty a...
\\memphisto mě předběhl
\\memphisto mě předběhl

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano pokud jde o výběr těchto dvou sestav, tak ten HAL je lepší. Jinak co se týká zdroje i HAL šestří a já jsem nedávno v Chipu četl recenzi na PC HAL, který má šestijádrový Intel, 12GB RAM, ATI 5770 a 500W zdroj. Nad zdrojem se podivili, ale prý (určitě) stačí. Jinak dost nevyvážená sestava, co?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
tak mě prosím poslete odkaz na PC kolem 10k,- 11k,- na kterym si zahraju just cause 2 dekuji
(jestli takový vůbec se najde
)
(jestli takový vůbec se najde

Přečti si pravdila fóra a přepiš si Nadpis ,z nic neříkajícího "Který je lepší"
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tady je můj návrh
Je sice bez OS a za 12k, ale ten HAL je na tom v tomto směru úplně stejně. Výkon ale bude trochu jinde
Je sice bez OS a za 12k, ale ten HAL je na tom v tomto směru úplně stejně. Výkon ale bude trochu jinde
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můj návrh, který jsem vymazal měl sice OS, ale nějak jsem zapomněl na RAM
, ale to je jedno pač Žbekyho je lepší.

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky píše:Tady je můj návrh
Na té grafice si Just Cause 2 moc nezahraje, chtělo by to min. HD 5770, jinak na rozlišení 1680x1050 a víc může zapomenout.
Edit: Nevím co má za monitor, možná to bude stačit když to bude 19".
Lenovo Thinkpad Edge 15
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
On si ji chce zahrát, nepsal že se bude jen kochat grafickými orgiemi. Já mám 9800GT, která je jen o malinko lepší a rozjedu to úplně v poho na pěknou grafiku (já hodnotím podle toho jak se mi líbí, ne podle toho co mám zaplé a jak velké...)
Navíc jsem zvědav jak na PC do 12k narveš 5770
Navíc jsem zvědav jak na PC do 12k narveš 5770
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Požadavky hry tak daleko jako 5770 nesahají.
Windows Vista[32bit], Vista[64bit], Win 7, paměť 2048MB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 8800 /Radeon HD 2600 Pro s podporou DX10 ), 10.00GB volno na disku, DVDROM, procesor Dualcore so SSE3 (Athlon 64 X2 4200 / Pentium D 3GHz), hra vyžaduje aktivaci přes internetovou službu Steam.
Windows Vista[32bit], Vista[64bit], Win 7, paměť 2048MB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 8800 /Radeon HD 2600 Pro s podporou DX10 ), 10.00GB volno na disku, DVDROM, procesor Dualcore so SSE3 (Athlon 64 X2 4200 / Pentium D 3GHz), hra vyžaduje aktivaci přes internetovou službu Steam.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1698
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 13:36