potřeboval bych radu ohledně výše zmíněné hry. Po roce, a mezitím reinstalu PC a povýšení na SP3 (legální XP Home), jsem se rozhodl nainstalovat opět tuto hru, leč po úspěšné instalaci a zapnutí se objeví na chvíli tabulka s logem hry, následně obrazovka zčerná a po pár sek hodí "V aplikaci Age of Empires 3 došlo k problému a je třeba ji zavřít..." Hru jsme instaloval z toho samého DVD (tedy je to crack, ale tím to nebude, protože jsem sehnal ještě pár verzí a pokaždé to dopadlo stejně). Po posledním pokusu o reinstal hry se objevila tahle poněkud nelogická tabulka http://yfrog.com/j5kartawdj.. v ovladačích, jak by šlo usoudit asi chyba nebude, mám nejnovější přímo ze stránek výrobce..
Sestava PC: WinXP SP3, AMD Athlon MP +1900 1200mhz, RAM 1.5GB DDR @ 166MHz,GK 128MB ATI Radeon 9550 / X1050 Series, DirectX 9.0c Jun10.. Výkon procesoru jsem v BIOSu hodil z 1200 na 1600Mhz, hra psala že je 1200 málo, ale to jsem pak zkusil zas vrátit a bez efektu, tudíž nyní mám těch 1600). Jinak pro reinstal používám Revouninstaler + CCleaner, takže nějaký problém ve "zbytcích" starých instalací by být neměl..
Předem díky za odpověď