Counter strike Source při spuštění spadne
- Kouril34
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Counter strike Source při spuštění spadne
Zdravím potřebuju pomoct chci si zahrát po dlouhé době counter strike source, ale při spuštění to spadne a napíše to tohle :Engine Error- Platform Error: module failed to initialize
Re: Counter strike Source při spuštění spadne
Hra je koupená? Originál? Steam?
Notebook: Acer Extensa 5230E
- Kouril34
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano mám to přes steam a mám windows 7 tak nevím jestli je to tím 

Já mám také Source STEAM a jede mi to v poho na Win 7.
Zkus reinstalovat STEAM.. Pokud máš nainstalované i jiný hry a nechce se ti je pak znovu instalovat, tak reinstaluj jen CS Source..
A to tak : Klikni na STEAM, dej Library. Tam máš "Counter-Strike Source".. Klikni na to pravým a dej "Delete Local Content..."
Ještě než to uděláž, zkus Source fragmentovat.. To znamená, že se ti opraví nějáké soubory..
Klikni zas na "Counter-Strike Source", dej "Properties (Vlastnosti), záložku "Local Files" a dej "Defragment Cache Files (Fragmentovat)"...
Pokud ti to nepůjde, nezbývá ti nic jiného než reinstal. Tato chyba mi padala u NS.. U steamu nevím.
Zkus reinstalovat STEAM.. Pokud máš nainstalované i jiný hry a nechce se ti je pak znovu instalovat, tak reinstaluj jen CS Source..
A to tak : Klikni na STEAM, dej Library. Tam máš "Counter-Strike Source".. Klikni na to pravým a dej "Delete Local Content..."
Ještě než to uděláž, zkus Source fragmentovat.. To znamená, že se ti opraví nějáké soubory..
Klikni zas na "Counter-Strike Source", dej "Properties (Vlastnosti), záložku "Local Files" a dej "Defragment Cache Files (Fragmentovat)"...
Pokud ti to nepůjde, nezbývá ti nic jiného než reinstal. Tato chyba mi padala u NS.. U steamu nevím.
Navštivte můj web o mé produkci a mixech http://djzamy.eu
Notebook :<CPU>: Intel Core i7 620M 2.67GHz Dual Core; <RAM>: 4 GB DDR3; <GPU>: ATI Radeon HD5650; <HDD>: 700 GB; <OS>: Windows 7: Home Premium 64bit
Notebook :<CPU>: Intel Core i7 620M 2.67GHz Dual Core; <RAM>: 4 GB DDR3; <GPU>: ATI Radeon HD5650; <HDD>: 700 GB; <OS>: Windows 7: Home Premium 64bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2947
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:03