Civilization V

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

samotarrk
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Civilization V

Příspěvekod samotarrk » 13 lis 2010 07:59

Máte nějaké bližší info o této hře? Vaše hodnocení?

Zde se píše o obrovské hardwarové náročnosti a tak vzhledem k tomu, že je demo na steamu tak máte už nějaké zkušenosti z praxe? http://www.svethardware.cz/art_doc-6090 ... lization,V

Nejsem doma tak to nezkusím (až zítra večer), je to tak náročné, že na plné detaily to bude těžko hratelné pokud někdo nemá opravdu silnou grafiku a CPU a nebo to přehánějí jako u Mafie?

A jaká je tato hra? Myslím předešlé verze se Vám jako hráčům líbily a nebo už je u vás hra špatně zapsána a nehodláte se tím již zabývat?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Civilization V

Příspěvekod Žbeky » 13 lis 2010 08:58

Měl jsem možnost odehrát si jednu etapu od začátku do kosmického vítězství a teda nějak extra super to není. Přišla spousta zjednodušení oproti čtyřce (náboženství a tak); když jsem hrál za pacifistu, tak mi furt někdo vyhrožoval válkou a politika moc nefungovala, ale nejvíc jsem nepochytil ty kmenové státy nebo co to bylo. Nešlo se s nima na ničem domluvit, a když jsem je uplatil dary tak stejně nic nedělali.

Taky mi tam chyběly jakékoliv scénáře, jak byly třeba v té čtyřce. Tady je prostě jen něco jako rychlá hra. HW náročnost určitě nebyla nijak přestřelená (Narozdíl od nového CoD, kdy se to seká spoustě lidem s opravdu herníma sestavama a patch jim nepomohl...)

Osobně bych tomu dal tak 65% - Dát si dvě tři hry a pak hodit do šuplíku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 13 lis 2010 09:14

Děkuji :-) zítra zkusím, budu mít hodně volna. Má to češtinu?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 13 lis 2010 09:49

Ještě ne, ale pracuje se na ní: http://civilization5cz.forumczech.com/
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Hry”