Ahoj,
mám problém se připojit ke hrám přesněji se jedná o Mass Effect 2 (kvůli tomu nemůžu využivat zakoupené DLC), Medal of Honor(nemohu hrát multiplayer) Need for speed Hot pursuit také nemohu hrát online. Vždy mi vyběhne nenalezen server EA a ať to zkusím později. A u her od Ubisoftu je to totéž třeba Shaunwhite skateboarding, který kvůli tomu nemohu hrát vůbec.
Ale některé hry mi jdou Dragon age, Left 4 Dead 2, Battlefield bad company 2. Tyto hry hraju bez problému.
Už jsem zkoušel snad všechno možný Resetovat nastavení modemu a vše nainstalovat znova, ukončit všechny programy před spuštěním, ukončení všech nezbytně nutných operací.
Vše je originální, internet mám od O2 přes kabel. Prosím o radu, předem díky.
Problém s připojením ke hrám
Re: Problém s připojením ke hrám
Tohle jsem psal na podporu snad to bude srozumitelnější
Dobrý den,
Mám problém s připojováním her, jedná se o hry FIFA 11, Mass Effect2, Medal of Honor, Need for Speed: Hot pursuit. Vždy se mi ukazuje stejná chyba, nelze připojit ať to zkusím znova. U her Dragon age, Battlefiel Bad Company 2 a Left 4 Dead mi multiplayer funguje bez problémů. Už jsem zkoušel spousty věcí ukončit všechny procesy kromě těch nezbytně nutných. Vypnout veškeré programy po spuštění, projet počítač antivirovým programem a kompletně vyčistit. Programy jako je Hamachi nevyužívám. Internet mám přes O2 kabelový. Zkoušel jsem Mass Effect 2 i na svém nootebuku tak se mi připojit podařilo, takže chyba bude v PC, ale bohužel nevím kde. Hodnoty neboli TCP nevím kam nastavit (nalezené v manualem od her) a v dokumentaci od internetu jsem nic nenalezl. Předem děkuji za vyřízení
Dobrý den,
Mám problém s připojováním her, jedná se o hry FIFA 11, Mass Effect2, Medal of Honor, Need for Speed: Hot pursuit. Vždy se mi ukazuje stejná chyba, nelze připojit ať to zkusím znova. U her Dragon age, Battlefiel Bad Company 2 a Left 4 Dead mi multiplayer funguje bez problémů. Už jsem zkoušel spousty věcí ukončit všechny procesy kromě těch nezbytně nutných. Vypnout veškeré programy po spuštění, projet počítač antivirovým programem a kompletně vyčistit. Programy jako je Hamachi nevyužívám. Internet mám přes O2 kabelový. Zkoušel jsem Mass Effect 2 i na svém nootebuku tak se mi připojit podařilo, takže chyba bude v PC, ale bohužel nevím kde. Hodnoty neboli TCP nevím kam nastavit (nalezené v manualem od her) a v dokumentaci od internetu jsem nic nenalezl. Předem děkuji za vyřízení
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neblokuje ti to firewall?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Bohužel ne, u něm mám udělené vyjímky a zkoušel jsem ho i vypnout
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3396
-
od lukas222