Scarface World Is Yours a Win 7 Vyřešeno
Scarface World Is Yours a Win 7 Vyřešeno
rozjedu tuhle hru na Win 7 , v systémových požadavcích je že to podporuje jen XP ale Win 7 má přece režim kompatibility .. mně se to nepodařilo rozjet ať sem se snažil jakkoli ... stejně si myslím že ten režim kompatibility nefunguje tak jak by měl .... jestli tak někdo nějaký nápad tak budu rád 

- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Scarface World Is Yours a Win 7
klikni pravim tlacitkem mysi na hra.exe, tam dej rezim kompatibility a nastav sposteni jako ve Win XP SP3
ano ano to jsem prave zkousel ... (zkousel sem to u hodne veci) a nikdy to nepomohlo 

- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Mě se třeba GTA IV na Win 7 sekalo, ale pak jsem vykoumal to, že když jsem změnil kompatibilitu na Win Xp SP2, tak se mi hra nesekala vůbec a šlapala plynule, zkus to.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
zkoušel sem ale nepomohlo ale mě ta hra jede ... akorát je tam divná grafika ... je to normál origoš .... prostě nevím čím to může být ... koukněte sami ..
už sem na to došel musel sem v msconfig zapnout jen jedno jádro
..
už sem na to došel musel sem v msconfig zapnout jen jedno jádro