FIFA 06 našel emulovanou CD/DVD mechaniku a nespustí se* Vyřešeno
FIFA 06 našel emulovanou CD/DVD mechaniku a nespustí se*
Prosím poraďte mi. Instalace hry FIFA 06 proběhne bez problémů. Ale při spuštění hry se objeví hlášení "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and restart the game." Hra se nespustí, úvodní obrazovka zmizí.
Co s tím? Máte někdo podobné zkušenosti? Předem díky za případné příspěvky. 

Naposledy upravil(a) mike007 dne 27 pro 2010 17:30, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Instalace FIFA 06“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Instalace FIFA 06“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Instalace FIFA 06“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Instalace FIFA 06“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Re: Instalace FIFA 06
Pravděpodobně to spouštíš z virtuální mechaniky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dík za odpověď, ale moc tomu nerozumím.
Mám normální originální DVD, dám ho do DVD mechaniky...
-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
Máš v pc virtuální mechaniku?Pokud ano tak ji vypni.Tipoval bych to na ochranu starforce u hry a té se virtuální mechanika nelíbí.
A je možné, že by se mi virtuální mechanika nainstalovala někdy nějak sama? (Myslím třeba s nějakým programem nebo hrou.) Ten pojem teď slyším poprvé od Vás a nevím vůbec, kde to ve svém počítači hledat, natož vypnout.
Hry na mém počítači hraje vnuk a já s tím moc zkušeností nemám.
Hry na mém počítači hraje vnuk a já s tím moc zkušeností nemám.-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
Samo určitě ne.Co takhle poptat se vnuka co instaloval?Pokud je na C mechanika BD tak to bude ona.Nejčastěji se používají programy na virtuání mechaniky daemon tools-Alcohol 52 nebo 120% a nero.Nechají se vypnout v uvedených programech v nastavení.
- Riviera kid
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
Virtuální mechaniku dokáže vytvořit třeba program Deamon Tools. Pokud jej máš v PC, pak za to může on 
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Hm, tak Nero máme. Ale nedaří se mi najít nějaké nastavení, kde by se objevila virtuální mechanika. Taky jsem objevil Alcohol 120%, ale jenom v registru, nevím, co to znamená - jestli je nainstalovaný nebo ne. Jinde Alcohol 120% vidět není. No nic, připadám si tady jako úplný analfabet... A to jsem si myslel, jak jsem pokročilý uživatel PC 

- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: FIFA 06 našel emulovanou CD/DVD mechaniku a nespustí se*
Jestli máš Alkohol 120% jen v registrech a nikde jinde (není v seznamu nainstalovaných programů), tak si stáhni Ccleaner a pročisti registry od neplatných klíčů. Pak by to mělo být OK.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Všem děkuji za rady. Budeme se teď pokoušet o vyčištění počitače a uvidím.
To stačit nebude, jestli byla někdy v minulosti v PC virtuální mechanika a pak byl odinstalován pouze software bez ukončení virtuálních mechanik, (virtuální) mechaniky jsou stále v PC! Jedině nainstalovat znovu software a mechaniky zavřít (virtuální mechaniky = 0)!
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
U Starforce někdy nepomůže ani odinstalace virtuálních mechanik ani vypnutí.někdy se stane,že pořád někde něco zůstává. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 8101
-
od Luk4579