Když jedu na baterii, klesne CS 1.6 FPS z 80-100 na 5-15.* Vyřešeno
Re: Problém s FPS v CS 1.6
Nechci narážet ale Game booster podle mě moc nepomuže.. Achmede9 připojení máš jaké ?
Google !!!
Reakce na Game Booster:Neexistuje žádný nástroj,který by ti z plečky udělal herní mašinku,takže programy typu Game Booster jsou úplně k ničemu.
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Uplne k nicemu neni...aspon ti nevyskakujou aktualizace antiviru! 

Tak pripojeni mam dost dobry, rychlost pripojeni 8MB a navic ja mam problem s FPS, ne pingem.
Taky se přidám, cs hraju taky na noteboku. Grafiku mám taky integrovanou Intel GMA 4500HD. csko sem si nastavil už tak že když koukám do stěny tak je 100fps, a pak je to už jen na vzdálenosti od ostatních budov, nebo v zorném poli hráče, ale většinou se pohybuje kolem 55fps. Mám stejný problém s baterkou i HE to mi klesne fps na 4 a je to jeden velkej lag. nedá se hrát nemá to cenu, bud počkat až ten idiot zhasne baterku
u toho HE je to složitější no. btw zjistil sem že chat ve hře snižuje fps co jeden řádek do 10 fps dolů. takže bud hraju s vypnutým chatem (hud_saytext 0) nebo mám nastavený at chat po 1vteřině mizí (hud_saytext_time 1). Ještě kvůli nízkýmu fps mi to lehce laguje tak musím pokaždý když zapnu hru si nastavit navíc: ex_interp 0.05" cl_resend 2" hud_saytext_time 0"

Ted me napadlo..Na jakym rendereru (nebo jak se to menuje) hrajes? Mas to v Options a Graphics a tam mas nakej ten renderer..Pokud hrajes na Software tak to bude mozna tim..Hod na OpenGL nebo na D3D a treba to pujde normalne..Kamos hral na Softwaru a kdyz nekdo hodil treba smoke tak mu taky brutalne padlo fps.
Good Luck
Good Luck
tak já, určitě na OpenGL
Já mam FPS dobrou, ale jen při tý baterce a při tom HE je to na ho**o.
Nazdar chlape,
mozna mam reseni - pojmenovani problemu je snazsi,nez by se zdalo..ale nejdriv se musis ujistit - pokud ti grafika nepodporuje directy 10 nebo 11,tak jako win 7 podporujou, musis si stahnout directx 9..
dale predpokladam,ze mas vse v consolich cska v poradku - cl_cmdrate 101 , cl_updaterate 101, rate 30000, cl_particlefx 0
alespon u me,stejne tak jako u mnoha jinych paranu je problem takovy, ze kdyz mas grafiku ati,tak ackoliv mas nejnovejsi ovladace pro grafiku (ktery sou ted uz 10.12), tak proste nepodporujou openGL, neb podporujou,ale spatne..
cili - tady mas link : http://larsmichelsen.com/windows/opengl ... -x1900-gt/
upozornuju, ze musis postupovat presne podle navodu,tzn vcetne stahnuti starsich ovladacu grafiky (jinak prepisovani v notepadu nebude fungovat,pac tam budou jiny soubory)..snad ti to pomuze jako me !
hodne stesti ^^
mozna mam reseni - pojmenovani problemu je snazsi,nez by se zdalo..ale nejdriv se musis ujistit - pokud ti grafika nepodporuje directy 10 nebo 11,tak jako win 7 podporujou, musis si stahnout directx 9..
dale predpokladam,ze mas vse v consolich cska v poradku - cl_cmdrate 101 , cl_updaterate 101, rate 30000, cl_particlefx 0
alespon u me,stejne tak jako u mnoha jinych paranu je problem takovy, ze kdyz mas grafiku ati,tak ackoliv mas nejnovejsi ovladace pro grafiku (ktery sou ted uz 10.12), tak proste nepodporujou openGL, neb podporujou,ale spatne..
cili - tady mas link : http://larsmichelsen.com/windows/opengl ... -x1900-gt/
upozornuju, ze musis postupovat presne podle navodu,tzn vcetne stahnuti starsich ovladacu grafiky (jinak prepisovani v notepadu nebude fungovat,pac tam budou jiny soubory)..snad ti to pomuze jako me !
hodne stesti ^^
Re: Když jedu na baterii, klesne CS 1.6 FPS z 80-100 na 5-15
Tvoje řešení je asi k ničemu
. Ptže to téma je už hodně staré..