Zdravím,
stala se mi nemilá událost.Poslední čas mi Wi-Fi připojení nějak zlobí.Trvá to často dlouho(řádově sekundy) ,než se to spojí se serverem (např. e-mail).Tyhle problémy se mi stávají po nedávném přenastavení MAC adresy síťovky u sprostředkovatele internetu.Poslední dva dny se mi stává i ve hře Combat Arms,že hra dost škubala.Při jedný hře na FireTime byl s náma neden (s vysokou hodností) a ten to chápal jako HACK,chtěl mě už ve hře vyhodit.Jinej uživatel psal že je to "LAG" ,ale následně mi za to daly BAN na profil (včera).Hraju pod jiným nickem,hra se trhá pořád.Mám strach že mi zase dají BAN i na tohle.Řeším dlouhý PINGy se sprostředkovatelem internetu. Je nějaká šance dohodnout se s nexonem aby obnovil původnmí profil hráče ? Řešil to někdo někdy?
Zdůrazňuju -žádné cheates nebo HACK nepoužívám.
Díky za tipy.,rady, názory.
Combat Arms -BAN
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Combat Arms -BAN
A proč to chceš řešit s náma a ne s nima?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš by mě zajímalo, jak chceš vůbec hrát s takovými pingy? První si vyřeš u providera svoje připojení a pak uvažuj o odbanování. Nebo snad z té hry něco máš, když to vypadá jako bys ji hrál v Power Pointu?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
>Žbeky > A proč to chceš řešit s náma a ne s nima?< Neřeším. zajímá mě jestli se s tím náhodou někdo nesetkal.Nejsem jedinej komu to zlobí.
memphisto> Když to funguje jak má,tak je to v pohodě.Když se asi připojí v našem okolí více lidí nebo co,tak tak to zlobí.Stalo se mi,že jsem soubor velkej 20MB stahoval dvě hodiny (jindy je to hned -sejnej soubor stejnej server).Připadá mi,že jakoby byla nastavena vyšší priorita na bráně u sprostředkovatele na někoho jinýho.
Hra funguje tak že člověk získává hodnosti podle nastřílenejch bodů,tím se mu otevírají další možnosti -je to na roky. Není nic jednoduššího,než si vytvořit novej profil a hrát zase od začátku,ale ... člověk s tím stráví spoustu času a bez důvodu dostane BAN.Považuju to za nefér.Nechápu jak firma nexon může chtít po hráčích aby do toho vrážely prachy a oni jim zruší account.Je to pěkná lumpárna.
memphisto> Když to funguje jak má,tak je to v pohodě.Když se asi připojí v našem okolí více lidí nebo co,tak tak to zlobí.Stalo se mi,že jsem soubor velkej 20MB stahoval dvě hodiny (jindy je to hned -sejnej soubor stejnej server).Připadá mi,že jakoby byla nastavena vyšší priorita na bráně u sprostředkovatele na někoho jinýho.
Hra funguje tak že člověk získává hodnosti podle nastřílenejch bodů,tím se mu otevírají další možnosti -je to na roky. Není nic jednoduššího,než si vytvořit novej profil a hrát zase od začátku,ale ... člověk s tím stráví spoustu času a bez důvodu dostane BAN.Považuju to za nefér.Nechápu jak firma nexon může chtít po hráčích aby do toho vrážely prachy a oni jim zruší account.Je to pěkná lumpárna.