Warcraft 3 - někdo používá můj cd klíč Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Linas
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Warcraft 3 - někdo používá můj cd klíč

Příspěvekod Linas » 21 úno 2011 16:30

Ahoj, asi před měsícem jsem si zakoupil 2x originální cd klíče na warcraft 3 vláda chaosu a ledový trůn, 5.2.2011 jsem se chtěl připojit na Battle.net (Northrend) a napsalo mi to "Identifikační číslo je momentálně nepoužitelné. (0) (Warcraft III: Reign of Chaos)", ještě kámoš skoušel se připojit na můj nick a napsalo mu to "Váš účet je zablokován (8)", CD-Klíč sem si registroval na Battle.net jak základní hru tak i datadisk, ještě chci dodat, že když zapnu warcraft 3 datadisk tak server mám nastaven Westfall (ClasicBeta), když se naněj chci připojit, napíše mi to Aktualizace hry se nezdařila. Došlo k chybě při pokusu o stažení souboru z Battle.net.Předem děkuji, přeinstaloval sem hru a pořád stejná zpráva, ale classicbeta už tam nemám. Předem dík za odpovědi

PS: myslím si, že někdo používá můj cd klíč, ale proč mám zablokovaný i účet ? to mi nejde dohromady

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Warcraft 3 - někdo používá můj cd klíč

Příspěvekod memphisto » 21 úno 2011 17:41

Napiš na podporu. Pravděpodobně dostaneš nové, ale budeš muset doložit důkazy, žes to opravdu koupil
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Linas
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Warcraft 3 - někdo používá můj cd klíč

Příspěvekod Linas » 22 úno 2011 15:15

jj, kupoval jsem si pouze originální cd klíče bez hry a všechno co bylo v obálce mám, takže jim mám napsat asi mail že ?
a aj objednávku mám uloženou na majlu

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Warcraft 3 - někdo používá můj cd klíč  Vyřešeno

Příspěvekod memphisto » 22 úno 2011 15:39

Napiš meil, že to máš legálně koupeno a přilož fotku faktury a té karty s klíčem a měli by ti vyhovět
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”