Podpora hry na NTB
Podpora hry na NTB
Ahoj. Koupil jsem hru Sniper - Skrytý bojovník a na obalu píšou, že nepodporuje grafické karty na NTB. Vše se nainstaluje, ale po spuštění hry se objeví FATAL ERROR. Zajímalo by mě, proč to nepodporuje a co by se s tím dalo dělat. Dík za rozvoj tématu.
Re: Podpora hry na NTB
Jakej máš NB?
Zkus - http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx
Zkus - http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx
Mám ASUS F5RL s dodělanou RAM na 2GB. http://www.alza.cz/asus-f5rl-ap018-d82401.htm
Ta moje grafika nic moc, ale mě spíše zajímá proč. Je to vyzkoušeno na ntb s dobrou grafikou a stejně to nejde.
Ta moje grafika nic moc, ale mě spíše zajímá proč. Je to vyzkoušeno na ntb s dobrou grafikou a stejně to nejde.
Je hra originál? Ale stejně. Jak říkáš. Ta grafika je strašná.
Hra je origo z obchodu. O grafice vím že je strašná, ale co s tím? Což mě přivádí na další téma výměny za lepší.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S tím nic. Notebook kupuješ takový jaký je. Říká se to vždy a všude, že ntb většinou upgradovat nejdou (a pokud ano tak za cenu skoro nového), ale stejně to spousta lidí ignoruje a ptá se na upgrade
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
OK. Tak upgrade ne. Ale i přes to by se ta hra měla spustit. Třeba špatně, bude se to sekat, ale spustí se, pokud se nemýlím. Proč se vůbec nespustí? Dá se to nějak obejít?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nedá. Prostě nemá technologie, okamžitě by spadla - takto to je ošetřené. Vývojář radši zvolí hlášku o nekompatibilním HW než aby tu byla reálná možnost častých pádů a lidi by jen nadávali, to by dobrému jménu neprospělo
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Když budu mít stejnou grafiku ve stolním počítači a v ntb, tak se mi ta hra ve stolním spustí, ale v ntb ne. Je to vyzkoušený.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Intel grafika to nespustí vzhledem k tomu, že v požadavcích je alespoň nVidia 6800 nebo ekvivalentní ATi
Takže, když si koupím ntb s nVidia 6800 tak mi to hrát bude??? Stolní počítač mít nemůžu, vzhledem k mojí práci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3163
-
od petr22