Dobry den kdyz jsem zpustil tuto hru tak jse mi asi po 3 sekundach vypla a objevila se mi chyba v poznamkovem bloku ktera byla pojmenovana ,,hs_err_pid3032,, a vni bylo tohle posilam jen kousek aby tato zrpava nebyl priliz dlouha ,,A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6905509d, pid=3032, tid=1124
#
# JRE version: 6.0_25-b06
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (20.0-b11 mixed mode windows-x86 )
# Problematic frame:
# C [atioglxx.dll+0x5509d]
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp
# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.,, vim ze je to problem s java ovladacemi tak jsem si stahl ty nejnovejsi java ovladace ale presto mi to furt pada prosim poradte jak tento problem mam vyresit
Minecraft
Re: Minecraft
zkus si stahnout nejnovejsi javu
nebo smazat roaming .minecraft a spustit minecraft.exe a ...stahne se ti to a ............
nebo smazat roaming .minecraft a spustit minecraft.exe a ...stahne se ti to a ............

Re: Minecraft
No to taky nepomohlo ale tetkom kdyz to zapnu tak uz mi to nehazi ty chubu
ale misto toho se to sekne objevi se jakoby okno ve kterem bude zprava ale nic tam neni a hned v zapeti mi to zcerna a vypne se a proste zadyn error ni. Jo a jeste tetkom kdyz jsem zpustil minecraft a prote nehybal jsem se tak to nespadlo a jenom jsem se otocil tak hned se to seklo zcernalo a vyplo a zas zadny error nechapu jako kdyz se nehybu nic se nestane ci co