Nahrávání WoW

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

M473S
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Nahrávání WoW

Příspěvekod M473S » 17 kvě 2011 18:54

Předem se omlouvám za možné nedorozumění se zařazením tohoto dotazu (nevím kam jinam to dát) .
Potřeboval bych poradit program na záznam her ..... konkretne jde o raid ve World of Warcraft ....... zkoušel jsem Fraps jenže hraji na NTB a to na 60FPS +-5FPS jenže pri sepnuti fraps s kvalitou 20FPS mi hra spadne na 15FPS a je to tudis nehratelny ..... tudis bych potreboval poradit nejaky nenarocny program ..... predem diky :-)
Acer Aspire 5935G

Reklama
shen477
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Nahrávání WoW

Příspěvekod shen477 » 17 kvě 2011 18:59

Vyzkoušej CamStudio. Není tak náročné na HW.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

Hurricane046
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Hurricane046 » 17 kvě 2011 19:12

tímhle sem si procházel taky... chtěl jsem točit raidy ve wow a proto udělal jsem si před několika lety plán, stálo mě mnoho tisíc než sem byl schopnej natáčet :lol:
Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod hc50 » 17 kvě 2011 22:06

shen477 píše:Vyzkoušej CamStudio. Není tak náročné na HW.

chachachachacha camstudio to mi tak krásně nahrálo hru když jsem dohral a pak jsem si to pustil tak jsem tam měl krásnou pracovní plochu dole s krásnou nabídkou start a hra nikde to spíš něco málo z té hry vykleští nový atube catcher a ještě to bude cukat a některé scénky se opakovat umí to dobře fraps ale demoverze jen 30 sekund ale i se zvukem i když to win7 neumí já to tedy řeším adapterem pro spojení vstupu a výstupu zvukovky a zároveň s odposlechem už jsem ho tu jednou zobrazoval. on ten capture musí umět directdraw a direct3d a sejmout zvuk z windows. Fraps bohužel nekomprimuje tudíž se musí výsledné video v něčem konvertovat třeba taky v atube

Hurricane046
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Hurricane046 » 17 kvě 2011 23:23

já osobně používám fraps a vždycky když vytvářím video tak si vyhradím tak 50 GB pro záběry (nechci je překomprimovávat a ohrozit kvalitu)... je to kruté ale dočasně obětovat to místo na disku není zas takovej trest
každopádně platí: slabej počítač = žádný nahrávání... teda až na to spojení výstupu... to máš nějakej externí hardware kterej snímá výstup z počítače aniž by ohrozil výpočetní výkon/framerate toho počítače?
Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod hc50 » 18 kvě 2011 01:31

to je na zvuk aby ti třeba aTube catcher či jinej program mohl nahrávat zvuk kterej slyšíš v pc, je to problém zejmena ve Win 7 pokud máš starší zvukovku určenou pro XP ale někdy novou. Ono totiž nelze jen tak spojit line out a line in, zaprvé neslyšíš co nahráváš a kdy je konec to platí když hraju v autoaranžeru a chci si to moje hraní nahrát a poté i nazpívat tudíž je třeba slyšet co hraju a nenahrávat to pomocí virtual audio cable je tu velká latence, ale hlavně můžeš spálit zvukovku tudíž na to je speciální kit kde jsou oddělovací kondenzátory pak se používají i optočleny ale ty už vyžadují napájení a složitá zapojení také se dávají dvě hlavy z walkmana proti sobě hraje to taky ale hůř ale je to galvanicky oddělené. Jinak na normální zvukovce normálně můžeš spojit in a out a nahrát si co se ti líbí ve hře či z interneových rádií třeba Evropa dvě spálit se může jen ten integrovaný humus a to ještě je šance 1:100 ale ty kondíky bych tam dal tím nic nezkazíš. dva na levý a pravý kanál. pokud máš moderní zvukovku stačí ti jen stáhnout nejnovější ovladače a nastavit si aby se ti zobrazovaly vypnuté vstupy a povolit Stereo Mixer či What u Hear česky co mi jde do ucha pak by WoW mělo jít sejmout aTubem a zároveň i se zvukem či si dej mikrák k bedně ale zakaž monitoring ať to nehouká.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”