Combat Arms Error 204 Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

marxadus
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Combat Arms Error 204  Vyřešeno

Příspěvekod marxadus » 11 črc 2011 20:12

Čau, dneska jsem si stáhl a nainstaloval Combat Arms Europe a nechal ho patchovat. Pak jsem ho spustil a po načtení HackShieldu mi vyskočil error s kódem 204, v konkrétním znění: "An error has occurred with the hack prevention function.(Error Code = 204) The program is shutting down." Nikde na netu jsem nenašel nic, co by mi pomohlo tento error opravit, proto žádám o pomoc. Díky za odpověď.

Edit: mimochodem Combat Arms jsem hrál již před pár měsíci a tuto chybu jsem dostal poprvé až dnes.
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)

Reklama
kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Combat Arms Error 204

Příspěvekod kimi999 » 11 črc 2011 22:41

Zkus smazat HackShield a vše co k němu náleží a znovu nainstalovat, pokud si někdy použil nějaký program, který se mu nelíbí mohl tě dočasně zablokovat. Mě se tohle stalo u WarRocku, smazal jsem jak hru tak HS, nainstaloval znova a vše fungovalo.

marxadus
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod marxadus » 12 črc 2011 18:48

Bohužel to nepomohlo, zkoušel jsem i vyčistit registry, což jsem našel zas někde jinde, ale to mi taky nepomohlo. Obrátil jsem se i na technickou podporu Combat Arms, oni mi však řekli, že se tento error objevuje, když mám něco s připojením, což ale nemůže být úplně pravda, protože od doby, co jsem hrál Combat Arms naposledy (pár měsíců zpět) jsem nijak neměnil internetové připojení ani nepřeinstalovával systém..
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 12 črc 2011 20:52

Taky je to možná nějaká jejich chyba vyvolaná posledních update. Zkus nějakou alternativu, např. BF:P4F a můžeme zahrát spolu :) nebo třeba WarRock, Alliance of Valiant Arms atd. je toho hodně...

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 20:55) ---

Navíc WarRock taky používá HS, takže můžeš když tak zjistit zda-li je to hrou, nebo problém u HS. Jakou ochranu používá Aliance si nejsem jistý, ale je pravděpodobné že taky HS, BF mam myslím nějakou svou vlastní.

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 12 črc 2011 20:55

Bud tam máš hacky nebo něco se hackshiled vidí jako hack teda podlě mě

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 12 črc 2011 20:57

Myslím že kdyby používal nějaký hack, tak s tím nechodí na fóra s žádostí o radu. (Ovšem chodí zde lidé i s warez, takže možné je vše...)

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 12 črc 2011 21:00

nerikam že hack bud hack nebo neco jako hack hackshiled měl jsem to taky na 4story a i ca :) pak se to nějak spravilo samo nwm na 100% jestli to byl zrovna tento error

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 12 črc 2011 21:02

HS je pěkná potvora, já při hraní používal skype, hrál jsem hru hrající se ve stylu CS, zemřeš a čekáš do konce kola, zabili mě, shodil jsem hru do lišty a chtěl přidat známého do konference, po návratu do hry jsem byl vyhozen že HS detekoval hack.

marxadus
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod marxadus » 12 črc 2011 23:50

Hacky nepoužívám, nemám k tomu potřebu...buď prostě hraju dobře nebo hraju špatně :-)
2kimi999: BF P4F bohužel z důvodu velmi starého procesoru hrát nemohu, CA mi vždy běželo jakž takž slušně, zkoušel jsem ještě Crossfire, ale to je jako kdybyste vykastrovali Counter Strike (tuto hlášku si zabírám pod copyright :D ). CA jsem si oblíbil hlavně kvůli tomu, že zbraně se zde nekupují na čas a že obsahuje i kooperativní mód (přesněji 2 mapy proti NPC) a zatím neznám žádnou jinou hru, která by tohle obsahovala a kterou by můj děda procesor rozjel, ale pokud nějakou takovou znáte, pak bych byl velmi rád, kdybyste mi ji zde napsali :-)

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 00:00

Americas Army 2, nevím jaký máš procesor ale já to rozjel na 1,6 Ghz. Velmi dobrý simulátor, opravdu kvalitní a náročný na hraní. Jsou tam dvě mapy na Co-op. A s Crossfire souhlasím, podle mě kravina.

jar_st
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jar_st » 13 črc 2011 00:34

HS u Combata umí vyhledávat haky,cheaty kdekoliv na disku a možná i na flašce,když ji budeš mít připojenou při hře.Člověk může dostat BAN aniž by hack,nebo cheaty použil.Jo a Combat si vede historii ,takže jestli člověk použije cheaty,při napojení na to přijdou.Prevencí je přeinstalovat komplet Combat.

marxadus
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod marxadus » 13 črc 2011 09:21

2kimi999: Americas Army 2 jsem chvíli hrál (tedy nikdy jsem se nedostal do akce, protože jsem pořád zůstal u výcviků), ale vykašlal jsem se na to poté, co jsem dlouho strávil u výcviku na Special Forces, možná se k tomu vrátím..jinak procesor mám 1,7 GHz.
2jar_st: CA jsem kompletně přeinstalovával už dvakrát a nepomohlo.

Zpět na “Hry”