Zdravím
Mám takový podivuhodný problém. Při hraní některých her se mi opětovně na kratičkou dobu zasekavá. Něco jako tikání vteřinové rafičky, ale opravdu rychlé rafičky. Pokud bych to měl časově vyjádřit, tak se hra seká tak po vteřině v pravidelných intervalech přičemž mezi každým zaseknutí jede hra "plynule".
Zajímavé je, že se tak děje jen u některých her - jmenovitě dirt 3 a zaklínač 2. Na druhou stranu hraji metro 2033 na plno, bez jediného problému.
PC je nový, takže viry za to zřejmě nemohou.
Procesor AMD Phenom II 4X 955 3.2GH - je pravda že topí seč může. Ale teploty HDD i grafické karty se zdají v pořádku, myslím že to přehříváním není. Ale nejsem si tím 100% jist.
windows mám 7 ultimate 64bit verzi.
Předem děkuji za odpovědi
Zasekávání her - pozoruhodné..
Re: Zasekávání her - pozoruhodné..
Mě se to stávalo též, vyřešil jsem to aktualizací grafické karty, ale nevím jak ty 

Google !!!
Tak jsem postahoval nejnovější ovladače a bohužel se hra stále zadrhavá. Zvláštní je, že u dirtu se zadrhává pouze jízda, nikoliv doprovodné efekty jako rozvýřený prach, nebo převracející se auto na střechu.
To máš podobný problém, jako když (např. v CSS, L4D, TF2) máš Lost connection to server - ale to s tím nemá nic společného 
Zkus se podívat na nějaké (cizojazyčné) fóra
Tam by jsi mohl něco najít... A nebo aktualzuj většinu komponentů... Možná by pomohl reinstall Windows...
Nebo tady hoď log z HJT
Možná by bylo dobré napsat sem sestvu PC

Zkus se podívat na nějaké (cizojazyčné) fóra

Nebo tady hoď log z HJT

Možná by bylo dobré napsat sem sestvu PC

Never stop dreaming.
pc je zhruba týden starý. Takže reinstal windown mi přijde zbytečný.
sestava:
zdroj: 550w.. bla bla
z. deska: gigabyte 990fXa-d3
graf. : Nvidia GeForce 560TI
ram: 4GB
-tudíž by s hw nároky neměl být problém - hra se zadrhává stejně na ultra low, tak i na medium nebo high.
proc: AMD Phenom II X4 955 - 3.2
-HJT případně pošlu.
sestava:
zdroj: 550w.. bla bla
z. deska: gigabyte 990fXa-d3
graf. : Nvidia GeForce 560TI
ram: 4GB
-tudíž by s hw nároky neměl být problém - hra se zadrhává stejně na ultra low, tak i na medium nebo high.
proc: AMD Phenom II X4 955 - 3.2
-HJT případně pošlu.
warez to není?
AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
asi takhle:
.. Zaklínač není :). Každopádně problém s oběma hrama je totožný, takže nevím.
.. Zaklínač není :). Každopádně problém s oběma hrama je totožný, takže nevím.
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
vyzkoušej Ccleaner a promaž cokies a registry: http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Registry pravidelně čistím aplikací Tune up.
Nainstaloval jsem koupenou verzi dirt 2 a stále stejný zadrhávací problém. Každopádně jsme zjistil, že při otevírání Dxdiag mi naskočí tabulka "..problémy při přístupu k rozhraní directShow", zrovna 2x tomu nerozumím a nechápu o co jde. Nemůže to ale být příčina problému ?
Nainstaloval jsem koupenou verzi dirt 2 a stále stejný zadrhávací problém. Každopádně jsme zjistil, že při otevírání Dxdiag mi naskočí tabulka "..problémy při přístupu k rozhraní directShow", zrovna 2x tomu nerozumím a nechápu o co jde. Nemůže to ale být příčina problému ?
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
i direct jsi nainstaloval?
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
ASUS B85-PRO GAMER
Aktualizace? SP1? DirectX 11?
DirectX 11 jsem již aktualizoval - nepomohlo. Windows service pack právě stahuji-aktualizuji tak uvidíme. (díky za tip)
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Črc 2011 14:48) ---
Takže SP1 je úspěšně nainstalovaný a pořád se zadrhává. Prověřil jsme teploty a při hraní má grafika (Nvidia 560TI) kolem 50C. Tak s teplotou snad není problém. Už mi to opravdu celkem leze krkem. Metro 2033, starcraft 2, crysis i cyrsis 2 běhají bez zaseknutí i několik hodin v kuse. Ale zaklínač 2, dirt 3 - 2 mají takovéhle problémy...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Črc 2011 19:17) ---
K nápadu prohledat cizojazyčná fóra : Anglicky bohužel moc neumím. Tedy, rozhodně neumím tak dobře abych vyhledal a zjistil patřičnou informaci. Pokud se tedy někdo opravdu nudíte a nevíte do čeho jiného dloubnou byl bych rád kdyby se někdo podíval...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Črc 2011 14:48) ---
Takže SP1 je úspěšně nainstalovaný a pořád se zadrhává. Prověřil jsme teploty a při hraní má grafika (Nvidia 560TI) kolem 50C. Tak s teplotou snad není problém. Už mi to opravdu celkem leze krkem. Metro 2033, starcraft 2, crysis i cyrsis 2 běhají bez zaseknutí i několik hodin v kuse. Ale zaklínač 2, dirt 3 - 2 mají takovéhle problémy...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Črc 2011 19:17) ---
K nápadu prohledat cizojazyčná fóra : Anglicky bohužel moc neumím. Tedy, rozhodně neumím tak dobře abych vyhledal a zjistil patřičnou informaci. Pokud se tedy někdo opravdu nudíte a nevíte do čeho jiného dloubnou byl bych rád kdyby se někdo podíval...