Odstřelovací FPS

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

kimi999
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Odstřelovací FPS

Příspěvekod kimi999 » 31 črc 2011 16:28

America's Army 2, je tam hodně map kdy můžeš hrát jako sniper, háček je v tom, že první musíš udělat výcvik. Každopádně nesuď podle prvních screenů co najdeš přes google, hra se vyvíjela cca v letech 2002-2009 a spousta obrázků už dávno není aktuální. Pokud bys ale chtěl o něco lepší hru, stáhni si AA3 (ovšem podle mě je lepší AA2, především má daleko více map a možná i dva roky po vydání AA3 větší komunitu hráčů)

Reklama
SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Odstřelovací FPS

Příspěvekod SHAGOHOD » 31 črc 2011 16:31

memphisto píše:Je taky o to, jestli si chceš jen zastřílet a nebo ti jde o reálnost. POkud o reálnost, tak vyzkoušej program Long range shooting simulator a garantuji ti, že na 100 metrů netrefíš ani stodolu :smile: Pokud o hry, tak výše jich máš uvedeno dostatek. Co se týká reálnosti odstřelovacích her, tak stařičký Sniper Elit se jí částečně dočkal. Zbytek je jen zaměřovač na kilometr přesně na postavu a prásk :smile:

OT:
Vlastním spoustu zbraní včetně odstřelovaček a jednou se mnou chtěl na střelnici vášnivý hráč stříleček, co hraje jen snipera, tak jsem ho vzal sebou na střelnici a že mi ukáže, jak se to dělá :lol: Na 50 metrů netrefil pistolový terč o rozměrech nějakých 60x60 cm :lol: Pak jsem mu dal střelit z ráže 308Win a po prvním výstřelu si ten hrdina masíroval rameno a víc ran už nechtěl :lol:

xDDDDD
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

Zpět na “Hry”