GTA 4 - could not locate ordinal 5366

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

GTA 4 - could not locate ordinal 5366

Příspěvekod SHAGOHOD » 01 srp 2011 03:11

Takže sem si nainstaloval GTA 4 z originálních DVD... napatchuju na 1.0.7.0, zapnu a ten šmejd se nespustí a vyhodí tradičně chybový vokno?

Na googlu samozřejmě nic.. tam jen něco podobnýho ale ordinal 5366 vůbec nikdo neměl a u všeho nějaký xlive.dll a to za nikde nevidim já, výborně takže tradičně sem jedinej s timhle problémem... Vždycky jenom u mě sou neopravitelný problémy se sw omg

Obrázek
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 01 srp 2011 07:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis. Kroť se ve svých projevech, vulgárně si mluv doma, ale sem to netahej
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

Reklama
AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Re: GTA 4 - could not locate ordinal 5366

Příspěvekod AleRx8 » 01 srp 2011 08:37

No, já jsem taky zrovna včera zkoušel GTAčko 4... Je to jedna z mála originálních her, co mám, ale už teď mám nutkání ho rozdupat :lol:

Nainstaluj Games for Windows Live (je to strašný paskvil, ale mělo by to pomoct) Asi s tím byl nějaký problém při instalaci, a teď tam chybí knihovna.

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod SHAGOHOD » 01 srp 2011 22:20

Jo ted už to funguje ale nechápu jaktože se to nenainstalovalo dík :-)

--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Srp 2011 22:37) ---

Aha tak sice se to spustí ale vždycky se sekne myš a nemůžu hejbat kamerou omg takže to stejně hrát nemůžu :bomb: :evil: :bomb: :evil: :bomb: :evil:
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 02 srp 2011 12:38

Sekne myš? Tak o tom jsem ještě neslyšel v souvislosti s GTAčkem... Zkus pročistit registry. Nebo spustit v režimu kompability. Jestli nepomůže, tak reinstall... Jinak nevím.

Btw. asi jsme na tom stejně. Mě se taky (ve Falloutu 3) vyskytuje problém, jaký nikdo jiný nemá a nevím co s ním. Sekne se mi celá hra a nejde nic dělat. Ikdyž to není originálka, tak to radši neřeším a kašlu na to :lol:

Zpět na “Hry”