Call of Duty 2 dedik server

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

kuba84
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Call of Duty 2 dedik server

Příspěvekod kuba84 » 07 úno 2012 15:31

Dobrý den,

jsem hráč CoD2 MP již delší dobu a rozhodl jsem se na svém PC spustit dedik server pro mě a pro mé přátele. PC nikdy nevypínám, protože ho používám jako wamp server, pro pár jednoduchých prezentací. Nevadí mi, že se na server připojí někdo další, považuji ho za veřejný. Nicméně se našel hacker, který se každý den připojuje k serveru. Zabanovat nepomáhá, evidentně využívá proxy...Dotyčný zjistí rcon heslo, nejspíš používá program rcon stealer (někdo dal na youtube videjko, jak se to dá udělat a přidal i odkaz na stažení). Rcon heslo okamžitě změní, pokračuje názvem serveru...no prostě si hru dle gusta přizpůsobí.Když server restartuji, je vše OK, nastavení mého cfg v počítači se nezměnilo. V podstatě jsem pouze hráč, na nastavení jsem lajk...vše jsem vyhledal svépomocí a dokonce to funguje jak má. Ale s tou bezpečností jsem poněkud pozadu. Monitoroval jsem situaci, útok probíhá v době mezi 15.00 až 20.00, myslím tedy, že to bude nějaké dítě na rodičovic počítači, co si stáhlo stealer z youtube, protože "normální hacker" by se asi nezabýval nejakým dedik serverem, někde v Čechách na soukromým PC, ten by šel spíš po bankovních účtech nebo tak něco...Bohužel nevím a zatím se mi nepodařilo zjistit, jak se proti tomu bránit.Budu vděčný za jakoukoliv indicii, či radu...Mám super připojení a veřejnou adresu, klidně poskytnu server zdarma..jen ať mi nemění ten můj prosím.....

Díky s pozdravem a přáním hezkého dne Kuba Rajbl

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hledáme spoluhráče Call Of Duty: Modern Warfare/Black Ops Cold War/Vanguard/Black Ops 6 (private matches)
    od Kogaku » 08 srp 2024 14:22 » v Hry
    38
    81592
    od Kogaku Zobrazit poslední příspěvek
    15 čer 2025 04:53
  • Domaci server
    od petrvorisek » 13 pro 2024 19:09 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    3421
    od petrvorisek Zobrazit poslední příspěvek
    05 led 2025 16:26
  • server do pc herny