Diablo III - problematika okolo lokalizace. Vyřešeno
Diablo III - problematika okolo lokalizace.
Zdravím, mám dotaz: Našel jsem přes offiaciální ruské stránky Diabla III odkaz na stránky, kde se prodáva digitální verze Diabla III za pouhých 621 korun. Avšak nejsem si jist, zda by bylo možné zaregistrovat s tímto klíčem Diablo III na mém účtu na evropském battle.netu a následně vybrat anglickou lokalizaci ke stažení. Protože by tím bylo umožněno komukoliv mimo tuto lokalitu, zakoupit hru levněji a dokonce jí po té hrát v jiném jazyce.Třeba někdo neco ví, děkuji za případné rady!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Diablo III - problematika okolo lokalizace.
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Že vám těch pár ušetřených korun stojí za to... Koupíte si ruskou verzi, pak musíte lokalizovat, v rozporu s licencí upravovat registry, stahovat updaty ručně, můžete přijít o hru, apod. Stejně jako RU verze BF 3 a MW3...
Že vám těch pár ušetřených korun stojí za to... Koupíte si ruskou verzi, pak musíte lokalizovat, v rozporu s licencí upravovat registry, stahovat updaty ručně, můžete přijít o hru, apod. Stejně jako RU verze BF 3 a MW3...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Diablo III - problematika okolo lokalizace. Vyřešeno
Zjistil jsem stejně, že je to předprodej na 7.6. a nevím jistě zda by to šlo :/ Tak jsem si koupil officiální verzi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1795
-
od Kaspo
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 13:18
-
- 1
- 1272
-
od Gerete
17 srp 2024 17:12
-
- 6
- 2777
-
od Gerete
30 črc 2024 23:32
-
- 5
- 3929
-
od Kadel33
22 pro 2024 22:11
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2221
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-