Dobry den moc prosim o pomoc,
uz jsem s toho na prášky.
Koupil jsem si original hru w3 + datadisk Frozen Throne
česká verze ..
Normalne hraji po battle.netu, a nemam s tim problem. Problem nastava kdyz chci zalozit hru, tak abych mohl prizvat ostatni hrace.
Vim, ze potrebuji verejnou ip adresu (tu bych mel mit) !!
A routr mi maník od internetu taky prenastavoval....
Kdyz jsem chtel hrat a povat hrace pro hru 2 vs 2 tak mi to psalo ze je nejaky problem s hernim portem 6112...
Bylo mi receno, ze si mam poridit verejnou ip adresu, tu mi zrizovatel nastavil, dale i routr presmeroval, nevypinal jsem ani avast a ani branu firewal jak nekteri radily a bez problemu jsem takto cca mesic hral. Ted cca po mesici mi to zase nefunguje, kdyz pozvu nekoho tak to hlasi chybu ohledne portu 6112
taky je zajimave, ze kdyz pozve nekdo me tak to funguje normalne, ale kdyz pozvu nekoho ja tak to proste zase nejde.
mam windows 7 original a pravidelne se mi aktualiuje system, absolutne nevim cim to muze byt,,, ??? Prodte mi prosim nekdo co s tim, jinak me s teho asi klepne ....
Warcraft 3 Frozen Throne Vyřešeno
Re: Warcraft 3 Frozen Throne
Tak uz mame problem vyreseny nejak se mi zamenila nejaky cisla nekde na konci melo bejt 1.100 a bylo tam 25.103 tak nwm
ale uz to funguje.... konecne zas jak ma ...
ale uz to funguje.... konecne zas jak ma ...
Re: Warcraft 3 Frozen Throne Vyřešeno
Nwm proc ale cas od casu se mi zmeni cisla v nasteveni routru na netu... nechapu to a musim to vzdy vratit zpet, nastesti uz vim jak