Zdravím :) Mam takove problemy s fps v minecraftu, chci se zeptat jestli notebook je slaby na tuhle hru nebo jestli by to slo nejak postelovat. minecraft se mi povede rozjet na maximalni fps 30 ale to celkem casto kolabuje takze se mi hra seka, naistaloval jsem optifine, preinstaloval java... pouzil jsem i gamebooster ale ten nema absolutne zadny ucinek. sice vidim ze je ramka mene zaplnena ale na samotnou hru se to nijak nepodepise. Stale stejne. (minecraf chci hrat na hezke grafice, rad bych vedel jestli fakt pc nestiha a nejde to zlepsit) To se mi deje i u jinych her, napriklad battlefield heroes ( tam uz mi o grafku moc nejde ) jestli znate, tam dosahnu behem vetsi akce fps 30 a pri vetsich vybusich mam fps 12 - 14.
Tady jsou informace o mem pc:
HP probook 4530s
Win 7 home premium 64bit
Intel pentium CPU B940 2x3.00Ghz
RAM 4GB
Radeon HD 6490M, ( v dydiag mi to ukazuje jeste celkovou pamet 2771MB)
Dalsi informace se pokusim sehnat kdyby bylo potreba, moc dekuju za odpovedi :)
Minecraft na NB - proč mám nízké FPS? Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Minecraft na NB - proč mám nízké FPS?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 06 čer 2012 15:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Minecraft
Na Minecraft , by mněl tvůj ntb s tvímy parametry stačit , měl jsem stejní problem , ale na jiný hře , že mi padali fpska.
Bude to nejspíše prachem v počítači, zkus to nějakým zpusobem profouknout nebo pročistit .
Bude to nejspíše prachem v počítači, zkus to nějakým zpusobem profouknout nebo pročistit .
No nevim jestli to pomuze, ale memu ntb to pomohlo hodne. Jestli hrajes na 1.2.5 tak si zkus downgrajdnout na 1.1, tim se ti trochu predelaji svety a kdyz se
pak vratis jede to na mnohem vice. Me to v jednom svete pomohlo z 20FPS na 50-60FPS. A taky si určitě nezapomeň trochu prochodit svět.
Chtěl bych se zeptat máš warez ?
pak vratis jede to na mnohem vice. Me to v jednom svete pomohlo z 20FPS na 50-60FPS. A taky si určitě nezapomeň trochu prochodit svět.
Chtěl bych se zeptat máš warez ?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zaplej vysoky vykon mam, koukal jsem se do catalyst control center, a zapnul jsem manualni prepinani grafiky a mam zapnutou '' GPU s vysokym vykonem'' a taky tam mam povolenou funkci powerplay, kdyz mam zapojenou nabijecku tak mam nastaveno maximalni vykon. (samozrejmne kdyz hraju tka vzdy jen s adapterem.
Ano mam verzi 1.2.5, nevim jak se downgraduje, jsem takovy novacek v minecraftu, takze zas az tak velke zkusenosti s verzema nemam. No bohuzel nemam minecraft zakoupeny...
Ano mam verzi 1.2.5, nevim jak se downgraduje, jsem takovy novacek v minecraftu, takze zas az tak velke zkusenosti s verzema nemam. No bohuzel nemam minecraft zakoupeny...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Minecraft na NB - proč mám nízké FPS? Vyřešeno
Dva příspěvky, které doporučovaly, jak "rozhýbat" nelegálně pořízenou hru, byly odstraněny, téma označuji za vyřešené.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 8610
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5062
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-