Zdravím, nedávno jsem měl problém se připojit na svůj domácí server, ale problém jsem vyřešil. Včera jsem přeinstaloval windows, z 32bit na 64bit. Jelikož mi minecraft nešel zapnout na 64bit javě, tak jsem si nainstaoval 32bit javu. Singleplayer funguje normálně. Chtěl jsem si znovu zahrát ve dvou, takže jsem si z oficiálních stránek stáhnul minecraft server, nastavil jsem adresu z hamachi (ping na sebe máme) a chtěl se připojit, ale jakmile dám připojit, tak mi to v okně, kde mám puštěný server hodí hlášku (moje ip adresa: lost connection) a v okně se hrou "konec datového toku".
Může mi někdo poradit, kde by mohl být problém? Už si s tím nevím rady. Firewall nic neblokuje, všechno jsem povolil, prošel, ale stále nic ...
Díky, bereline
Minecraft - konec datového toku Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Minecraft - konec datového toku
Naposledy upravil(a) bereline dne 03 srp 2012 21:43, celkem upraveno 1 x.
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
Re: Minecraft - konec datového toku
Zkus se podívat na viewtopic.php?f=36&t=85138
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Dělám to trochu jinak, ale zkusím to, třeba to pojede. Dám vědět
/EDIT: Potřebuju poradit, udělal jsem vše, akorát mi to nefunguje, chyba bude v souboru run.bat a ten vypadá takto:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /C "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%(x86)\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE
Zajímá mě, zda-li to mám a nebo nemám napsáno správně?
Složku se serverem mám na ploše ve složce "server".
Javu mám uloženou v Program Files(x86)\Java\(zde místo jre6 mám jre7)\bin\java.exe" to co tam je napsáno dále jsem tam nechal ...
Takže co upravit, aby to nenapsalo, že nedokáže najít uvedenou cestu ... Díky
/EDIT: Potřebuju poradit, udělal jsem vše, akorát mi to nefunguje, chyba bude v souboru run.bat a ten vypadá takto:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /C "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%(x86)\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE
Zajímá mě, zda-li to mám a nebo nemám napsáno správně?
Složku se serverem mám na ploše ve složce "server".
Javu mám uloženou v Program Files(x86)\Java\(zde místo jre6 mám jre7)\bin\java.exe" to co tam je napsáno dále jsem tam nechal ...
Takže co upravit, aby to nenapsalo, že nedokáže najít uvedenou cestu ... Díky
- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten run.bat máš dobře. Já myslím že je problém spíše s klientem než na serveru, může to dělat rozdílná verze klienta x serveru
popř. jestli používáš mody tak také musejí být stejné verze i naprosto stejné mody jak ve složce hry tak serveru. více mě zatím nenapadá
také bych zkusil bych odstranit .minecraft a dat force update
popř. jestli používáš mody tak také musejí být stejné verze i naprosto stejné mody jak ve složce hry tak serveru. více mě zatím nenapadá
také bych zkusil bych odstranit .minecraft a dat force update
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Minecraft - konec datového toku Vyřešeno
Žádné módy jsem neměl a mám stejný minecraft i server, který běžel i na 32bit OS ... takže si říkám, jestli chyba nebude v tom, že mám 64bit OS, 32bit JAVU atd. No ještě si s tím zkusím pohrát a uvidím co z toho bude ...
EDIT: tak jsem se v tom znovu vrtal, přečetl jsem si tohle: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Setting_up_a_server a zkoušel, force update jsem také zkusil. Vytvořil jsem 2 soubory startserver.bat a start.bat, jestli to nějak pomohlo netuším, protože mi to problikne a nic se nespustí. Server spouštím rovnou přes minecraft_server.jar, donastavil jsem akorát IP adresu + pár maličkostí a FUNGUJE!!!
EDIT: tak jsem se v tom znovu vrtal, přečetl jsem si tohle: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Setting_up_a_server a zkoušel, force update jsem také zkusil. Vytvořil jsem 2 soubory startserver.bat a start.bat, jestli to nějak pomohlo netuším, protože mi to problikne a nic se nespustí. Server spouštím rovnou přes minecraft_server.jar, donastavil jsem akorát IP adresu + pár maličkostí a FUNGUJE!!!