Dobrý den, poslední dobou když chci nainstalovat hru tak se oběví toto Mám 64 bit windows , hry mám na CD originální (jedná se o left 4 dead 2, far cry 1) Díky za pomoc
Naposledy upravil(a) Ltb dne 22 srp 2012 22:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
Ale vždyť Ti to přesně říká, co se děje a co s tím máš dělat!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To já nevím, to bys měl vědět Ty. Někde to určitě bude napsané.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ahoj, po přečtení fóra jsem tak nějak dospěl k této sestavě , ale pořád tápu ve výběru optimální desky a jakou verzi RTX 5070 Ti zvolit (ideální poměr cena/výkon). Rád bych Vás tedy požádal o radu (využití bude hraní a občasné modelování ve 3D). A...
Ahoj, zaujala mě klávesnice MSI FORGE GK310.
Na alze nabízí CZ/SK verzi:
na fotkách je ale zřejmě ENG verze s dlouhým levým shiftem a jednořádkovým enterem, stejně tak je to uvedeno i v popise - ale co když jen převzali eng popis stejně jako...
Jistý program se při maximalizaci zobrazí s býlým pruhem nad horní částí. Je to rušivé a nevím jak se toho zbavit. Na Win 10 mi program jede bez pruhu. Na novém počítači s Win 11 mi dělá onen pruh. Prý to způsobuje nějaké zabezpečené ohraničení. Ale...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows: