sms-hosting.cz server minecraft HELP pls
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
sms-hosting.cz server minecraft HELP pls
Poraďte prosím jak mám dát do toho serveru přes sms-hosting.cz pluginy díky
Re: sms-hosting.cz server minecraft HELP pls
Přes Sms-Hosting... to je velice jednoduché pro někoho i složité...takže pokud si u nich pořídíš server pošlou ti na Email všechny informace jak už serveru tak už FTP,Mysql tak si vem Informace FTP co ti poslali na email Stáhneš si program Total Comander a teď co dál
Nahoře máš lištičku z obrázkama tak tam klikneš na FTP>Nové Připojení>Název Relace (Jakýkoliv) Hostitel(Port) - tam dáš web co ti poslali do informací na email> jméno a heslo pod tím si tam napíšeš co ti také poslaly...PS: Pokud budeš chtít screeny z toho Total Comanderu pokud něco nenajdeš a nebudeš chapat tak napiš =))
Nahoře máš lištičku z obrázkama tak tam klikneš na FTP>Nové Připojení>Název Relace (Jakýkoliv) Hostitel(Port) - tam dáš web co ti poslali do informací na email> jméno a heslo pod tím si tam napíšeš co ti také poslaly...PS: Pokud budeš chtít screeny z toho Total Comanderu pokud něco nenajdeš a nebudeš chapat tak napiš =))
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj heel přidej si mě na skype: pielogcz a poradíš a dkyž tak mě to tam dáš a budeš spolu majitel ok ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Čau! ja sem tu novej a hraju minecraft poprví a chci si udělat svůj server na jakej by chodili moji kamaradi! prosim dejte mi na stahnuti web a video!ja si chci udělat server ZDARMA bez hamachi, poradiš mi? ja sem zkoušel dělat servery přes IP veřejnou! a mně to psalo že musám ještě něco dat! prosim odpověď mi!
Vítej na PC-HELP.
Jestli si četl pravidla, tak určitě víš, že si máš založit vlastní téma. Pak Ti tu někdo poradí a nebudou vznikat situace, jako kdo a co vlastně chtěl.
Jestli si četl pravidla, tak určitě víš, že si máš založit vlastní téma. Pak Ti tu někdo poradí a nebudou vznikat situace, jako kdo a co vlastně chtěl.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3407
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 16:26