Dobrý den, prosím o pomoc s hrou Harry Potter LEGO years 1-4. Hra se dětem ve 3. části ( levelu ) kousne vždy přesně v jednom a tom samém místě a nelze s pc nic udělat. PC se musí restartovat. ( CTRL + ALT + DEL rovněž nefunguje ). Hra je originál koupená, bohužel se na to přišlo až po záruce. Je nainstalovaná na partition D:, ale to by asi nemělo hrát roli, neboť ostatní hry nám takto fungují. PC jinak běží bez problémů, svižně ( vyčištěno Ccleaner, defragmentováno ). Hru jsem samozřejmě několikrát přeinstaloval včetně reinstalu na nové instalaci winXP.
předem mnohokrát děkuji za pomoc
system Windows XP home edition
lego hra se kousne Vyřešeno
Re: lego hra se kousne
Co update driverů? DirectX?
Ale celá ta hra je zabugovaná co nejvíc to šlo...
Ale celá ta hra je zabugovaná co nejvíc to šlo...
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
No, cíleně jsem je neupdatoval, protože mám za to, že si hra natáhla sebou při instalaci co potřebovala pokud tam nebyly ( directX ). XP mám nastaveny na automatickou aktualizaici - to by se mělo asi updatovat samo ? U grafické karty jsem to neřešil, protože do té doby hra běžela bez problémů a ostatní - novější hry běhají bez problémů.
-
- Pohlaví:
Vypadá to na bug ve hře a to asi nevyřešíš. Obrátil bych se na prodejce, případně zda ta hra nemá nějaké fórum.
No, jsem to asi tak nějak tušil ....
-
- Pohlaví:
Já to nevím, ale vzhledem k tomu že se to kousne v jenom bodě to tak vypadá. Koukni na web, zda se o tom někde nevede diskuze. Případně prodejce by mohl vědět.
Už jsem napsal na tech. support. Tak uvidím, co mi odpoví 

Odpověděli a vyřešili, hra už funguje. Poslali nový konfigurační soubor pro hru.