Zdravím, mám problém s hrami. Nefunguje mi v nich antialiasing a dosť ma to hnevá lebo mám rozmazaní obraz. S mojím pc dávam hry na max nastaveniach hry ako max payne 3, mafia 2, gta iv, prototype 2, ale bez antiaiasingu lebo mi nefunguje
Parametre mojho PC : 8GB ram, Procesor AMD FX-4100 3,6ghz, Grafická karta ATI RADEON HD 7770 1GB
Vopred dakujem za pomoc :)
Ve hrách nemůžu zapnout antialiasing*
Ve hrách nemůžu zapnout antialiasing*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 13 pro 2012 11:39, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ve hrách nemůžu zapnout antialiasing*
Víš co je to antialiasing? Vyhlazování. Pokud bys měl například ostré hrany, kde by byla vidět pixelizace. Takže zapnutí AA určitě neodstraní rozmazání
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Viem čo to je, nemám vyhladené strany a potom napr auto vidím po okrajoch rozmazané atd nemyslel som to doslova že celý obraz rozmazaní
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No však. AA vyhlazuje rozmazáním. U linky neuvidíš její ostoru hranu a přechod v řádku/sloupci mezi pixely, ale mázlou čáru, která bude vypadat zcela přímá
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš to natvrdo zakázané v ovladačích?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Prosím spresni to ako by som to mal mať nastavení v ati controll panely aby to šlo, poprípade mi povedz ako to mám povoliť za potreby dodám aj screen
Ináč dakujem za snahu
Ináč dakujem za snahu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1363
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15
-
- 8
- 2302
-
od Fantousek
03 říj 2024 14:10
-
- 3
- 1956
-
od Galli
25 úno 2025 04:43
-
- 2
- 2717
-
od p3v4x
21 črc 2024 18:39
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4080
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-