3 hry od AMD zdarma ke Grafice
Re: 3 hry od AMD zdarma ke Grafice
Já sem měl u grafiky taky stírací kod na assassins creed 3 a musel sem si to stáhnout...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Jo tak na dovolené
Ješténse mi nikdo neozval. Tak to je milé a to jsem se tak těšil že si konečně zahraju toho Far cry 3 a ono nic :(

U grafiky 6850 jsem měl taky poukázku s kódem na DIRT III - na jejich stránkách jsem zadal kód, pak to po mě chtělo ještě abych ty kupony vyfotil. A než mi přišel od AMD kod do STEAMu trvalo to cca týden.
Můžeš je zkusit taky nafotit a poslat jim to na support.
Můžeš je zkusit taky nafotit a poslat jim to na support.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
No tak to je pěkný.
Tak další informace.
Tak do dnes se mi nikdo neozval ani alza(při tom psala že so ozve do 48 hodin, ale nestalo se tak.) a ani AMD podpora se mi nijak neozvala.
Tak jsem dnes volal do alzy informoval jsem je o problému a pan chtěl vědět jen číslo obědnávky a řekl mi že už s tám dnes nic neudělají že za 19minut končí. A zdělil mi že mě budou kontaktovat tak tomu nechám zase ty dva dny a pak do alzy zavolám znovu a budu trošku drzejší
Tak do dnes se mi nikdo neozval ani alza(při tom psala že so ozve do 48 hodin, ale nestalo se tak.) a ani AMD podpora se mi nijak neozvala.
Tak jsem dnes volal do alzy informoval jsem je o problému a pan chtěl vědět jen číslo obědnávky a řekl mi že už s tám dnes nic neudělají že za 19minut končí. A zdělil mi že mě budou kontaktovat tak tomu nechám zase ty dva dny a pak do alzy zavolám znovu a budu trošku drzejší

Pokud ten kód nebyl poškozený hned na první pohled, tak to ukradl někdo z AMD. Osobně si myslím, že tohle jde mimo Alzu..
Nemůže to jít mimo alzu když mi to prodala alza a na ten kod bude to znít divně ale je na něj záruka 2 roky.
Oni ti prodali grafiku, né kupóny. To byl dárek od AMD. Ale co, můžou maximálně překvapit.
Ano to mám sice provdu, ale alza tento kupon mám normalně v obchodě a jak říkám poskytuje na to dva roky záruku : http://www.alza.cz/far-cry-3-sleeping-d ... tm#recenze
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3353
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 11:57