Ahoj vsem.. pisi sem proto ze uz si nevim rady..
muj problem: trosku jsem si vymakal PC.. obe tyto hry "muzu" hrat na MAX ..ale po chvilce hrani se hra sekne.. u BF3 se uplne vypne a u MW3 se po chvilce zapne..ale hrat se opravdu moc neda...
tedka k tomu co jsem zkousel: hry jsem zkousel na uplny minumum.. a i maximum..sekne se to vzdycky.. (obe hry original) dale Vas asi napadnnou teploty .. testoval jsem PC pres ruzne zatezove programy : OCCT, furmark bohuzel bez jakyho koliv vysledku CPU po cca 3 hod testovani neprekrocil 65°.. u GPU je to stejne 65°.. Win 7 nove naformatovan ( jestli to nahodou nebylo tim - nebylo) uz opravdu nevim co zkusit..
kamarad radil at si pockam na nove ovladace na GPU ze prej je to tim
pri rozliseni 1680 - 1080 je to lepsi - zamrazi se treba jednou za 2 hodky..
pri FULLHD - to zamra relativne casto a je jedno jestli na min. nebo na ultra
MOJE SESTAVA
CPU - AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz
GPU - AMD Radeon HD 7770
RAM - 8GB DDR3 - 1333 hyperX Blu
zakl - GIGABYTE - MA770T-UDc9
zdroj - FORTRON 550W -( 2 dny stary )
PREDEM dekuji za odpovedi a pripadne rady
BF3 a MW3 - zamrznutí hry
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BF3 a MW3 - ZAMRZNUTI hry
Můžeš hrát na MAX? Asi ne, když ti to dělá. Sniž detaily. Grafika na to nejspíš není stavěná.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
to se mi moc nezda.. ze by to nezvladala ve FULLHD ani na nejmensi detajly. 4650 to zvladla
.. na max mi to jde dobre.. ale proste se to zamrazí- nekdy po 10 po 15 a i pul hodine.. na 1680 - 1080 to udela treba jednou za 2 hodky.. pak uz jen prez sprve..to ukoncit..

Zkoušel jsi reinstall hry? Je možné, že to bude tím. Není také vyloučeno, že se PC přehřívá. Máš dobré chlazení?
chlazeni mam dobre teploty pri plne zatezi do 65° ( test tro potvrdil ) tezko se zahreje nekdy za minutu a nekdy za pul hodiny.. to jsem yloucil .. reinstal..je asi k nicemu MW3 to dela taky.. mozna reisnat ovladaci GPU zkusim.
tak problem vyresen.. nainstaloval jsem GPU TWEAK.. a koukam ze od vyrobce byl takt 1160!! tak jsem ho stahl na 1120... a uz to makalo..pokles vykonu opravdu rapidni..tak jsme dal 1130 a je to o trosku lepsi a HLAVNE STABILNI
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2305
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 16:02
-
- 1
- 2428
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4388
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-