Battlefield 3 - zmizela mapa Stoky Vyřešeno
Battlefield 3 - zmizela mapa Stoky Vyřešeno
Po dnešní aktualizaci mi zmizela mapa Stoky. Stalo se to jenom mně, nebo to je normální?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Battlefield 3 - zmizela mapa Stoky
Myslíš Noshahrské kanály? Ty tam mám...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Počkej... Nebylo tam předtím napsané Stoky? A já jsem si teď říkal, že tu mapu znám.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ja mam CZ verzi a mam to jako kanaly. Mozna nekdy drive... Ten preklad se sem tam meni.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Co já vím, tak tam „Stoky” nikdy nebyly.
Určitě jsem tam měl Stoky(CZ verze). Ale tak se to změnilo na Noshahrské kanály. Jenom jsem si toho nevšiml(dnes jsem nějakej mimo).
Jinak OT : Co říkáte na End Game? Zatím podle videí.
Jinak OT : Co říkáte na End Game? Zatím podle videí.
Mě se zdá že tam taky byly Stoky. Ale v AJ to psalo Norshall Canals. Ale nejsem si jistý.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Bře 2013 21:44) ---
End Game bude super
dost se těším na ten dynamický capture the flag. To bude řežba i stěmi motorkami
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Bře 2013 21:44) ---
End Game bude super

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Odmítl jsem si koupit prémium, takže to asi moc nezjistím, ale jestli je pravda, že tam bude mód pro stíhačky, tak by to bylo po dlouhé době DLC, které bych si koupil.
Proč jsi odmítl premium?
Battlefield 3™: End Game přináší smrtonosně rychlou bojovou akci na čtyřech nových rozsáhlých mapách. Prolétněte nepřátelskými liniemi na terénním motocyklu, ovládněte bojiště rychlými a pohotovými zásahy nebo využijte lehká protiletadlová vozidla k obraně proti leteckým úderům. Soustředěně střídejte bleskové útoky s důslednou obranou v klasickém herním módu Capture The Flag a vrhněte se neohroženě do leteckých soubojů v režimu Air Superiority. Nové výsadkové letouny na bojiště přinášejí čerstvé posily a mohou nečekaně zvrátit dosavadní průběh boje.
HLAVNÍ PRVKY
Čtyři nové mapy uzpůsobené pro rychlý, akční styl boje
Tři nová vozidla, včetně mrštného terénního motocyklu
Nové výsadkové letouny poskytují podporu pozemním týmům pomocí výsadků vojáků i techniky
Návrat klasických herních režimů Capture The Flag a Air Superiority
A já se se stíhačkou nemůžu naučit :)
Battlefield 3™: End Game přináší smrtonosně rychlou bojovou akci na čtyřech nových rozsáhlých mapách. Prolétněte nepřátelskými liniemi na terénním motocyklu, ovládněte bojiště rychlými a pohotovými zásahy nebo využijte lehká protiletadlová vozidla k obraně proti leteckým úderům. Soustředěně střídejte bleskové útoky s důslednou obranou v klasickém herním módu Capture The Flag a vrhněte se neohroženě do leteckých soubojů v režimu Air Superiority. Nové výsadkové letouny na bojiště přinášejí čerstvé posily a mohou nečekaně zvrátit dosavadní průběh boje.
HLAVNÍ PRVKY
Čtyři nové mapy uzpůsobené pro rychlý, akční styl boje
Tři nová vozidla, včetně mrštného terénního motocyklu
Nové výsadkové letouny poskytují podporu pozemním týmům pomocí výsadků vojáků i techniky
Návrat klasických herních režimů Capture The Flag a Air Superiority
A já se se stíhačkou nemůžu naučit :)
Byl jsem fanoušek Call of duty, ale po vydání Modern Warfare 3 jsem řekl dost. Už mě nebavilo každý rok kupovat hru, která byla naprosto stejná jak po grafické stránce, tak po herní stránce. A když jsem si tohle uvědomil, tak zrovna vycházel Battlefield 3. Neváhal jsem a koupil ho. Byl jsem naprosto spokojený, ale abych dával dalších 800 Kč za několik DLC, to pro mne nebylo. Začínal jsem na Kaspických hranicích a skončil jsem u módu Rush na mapě Damávand, kterou hraju pořád a nestěžuju si. Dostal jsem ještě zdarma Back to Karkand a tam mě chytla jedna mapa, ale po čase mě to omrzelo, a pak celý Battlefield. Zahraju si třeba pár her týdně, ale nemusím mít všechno.
I když, Battlefield 3 jsem kupoval kvůli technice, protože takové hry já rád, ale nakonec jsem zjistil, že pouze jeden team má vždy ve vzduchu převahu a toho druhého nenechá skoro ani odstartovat, tak nevím, jestli by za to End Game stál, uvidíme.
I když, Battlefield 3 jsem kupoval kvůli technice, protože takové hry já rád, ale nakonec jsem zjistil, že pouze jeden team má vždy ve vzduchu převahu a toho druhého nenechá skoro ani odstartovat, tak nevím, jestli by za to End Game stál, uvidíme.
Uvidíme. V End Gameu mají být i nějaké vzducholodě.
Bojím se BF4. Dostal jsem BF3 od přítelkyně teď k Vánocům a co jsem koukal, tak BF4 vychází už tenhle rok. To si tuhle hru ani neužiju. Nemám moc času an hraní. Neví se něco blíž k BF 4?
Bojím se BF4. Dostal jsem BF3 od přítelkyně teď k Vánocům a co jsem koukal, tak BF4 vychází už tenhle rok. To si tuhle hru ani neužiju. Nemám moc času an hraní. Neví se něco blíž k BF 4?
Říká se, že Battlefield 4 tenhle rok bude, ale bude to BETA, takže bych se nějak nestresoval. Osobně bych řekl, že vyjde až na jaře 2014. Bude se čekat na nové konzole atp..
http://www.re-play.cz/novinky/2013/02/b ... -next-gen/
Battlefield 4 bude a vzhledem k tomu, že bude na next-genové konzole, a to již příští rok, máme se na co těšit!
http://www.re-play.cz/novinky/2013/02/b ... -next-gen/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6776
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-